Noticias Castellón
jueves, 28 de septiembre del 2023 | Última actualización: 13:38

Vila-real mostra la seua solidaritat amb el Marroc a l’Associació Islàmica

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcalde, José Benlloch: “Estem al costat del poble marroquí en aquests terribles moments i disposats a ajudar en tot el que puga”

L’Ajuntament de Vila-real mostra les seues condolences i solidaritat amb el Marroc, després del terratrémol que ha provocat ja més de 2.000 morts al país. L’alcalde, José Benlloch, ha traslladat aquestes condolences al president de l’Associació Islàmica de Vila-real, Youcef Haddallah, i ha posat l’Ajuntament a la seua disposició per a qualsevol necessitat o acció solidària que puguen emprendre.

“Li he traslladat al president de l’associació nostra més absoluta solidaritat i condolences a les famílies de les persones mortes, que comunicarà als membres del centre aquesta vesprada. Estem al costat del poble marroquí en aquests terribles moments i disposats a ajudar en tot el que puga ser a la nostra mà “, assenyala Benlloch. En aquesta línia, l’alcalde posa l’Ajuntament a disposició en el cas que algun familiar de la població d’origen marroquí de Vila-real “puga necessitar alguna cosa en la qual els puguem ajudar o ser mediadors o altaveus davant altres Administracions competents”.