Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:02

Advertisement
Advertisement

Vila-real torna a celebrar el festival de Màgia x ací de la mà del mag Yunke després de dos anys cancel·lat

Tiempo de Lectura: 26 segundos

Noticias Relacionadas

El calendari cultural es complementa amb un dels espectacles emblema de la marca ‘Ciutat de Festivals’

Castellón Información

Vila-real tornarà a gaudir de tres dies d’espectacles de màgia amb la 13a edició del festival Màgia x ací, que tindrà lloc del 17 al 19 de març, i comptarà amb mags i magues de prestigi nacional i internacional, en una edició totalment gratuïta. El festival està organitzat pel mag Yunke i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real.

 width=

La delegada de l’àrea, Rosario Royo, explica que “després de la cancel·lació de la tretzena edició del festival en 2020 per la pandèmia i la impossibilitat de celebrar-lo en 2021 pel mateix motiu, per fi podem recuperar un dels festivals més esperats del nostre calendari, pilar sens dubte de la marca Ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments”. “Vivim un context internacional molt complicat i una situació econòmica a l’Ajuntament de Vila-real extremadament delicada, amb l’impacte de l’escalada de preus deixant-se sentir de manera molt notòria en els nostres comptes. Però, per això mateix, perquè són temps difícils, hem de continuar sent nosaltres mateixos i recuperar el somriure front al dolor, perquè això és també una inversió a futur per a la nostra ciutat”, assenyala Royo. Per aquest motiu, agrega, “la màgia i l’espectacle tornaran, de la mà del mag Yunke i grans artistes de l’il·lusionisme, el pròxim cap de setmana amb tres dies plens de sorpreses”.

El festival arrancarà dijous, 17 de març, a la sala d’actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real (20.00 h), amb la presentació de Passion, un documental de màgia dirigit per maga vila-realenca Patrícia Ferrero, que s’estrena com a directora amb aquest audiovisual en el qual els mags Yunke, G. Alexander i Pedro Volta conten la seua experiència professional. La presentació també comptarà amb la participació del propi Yunke, que, juntament amb Ferrero, oferiran un espectacle de màgia i un col·loqui obert a tots els assistents. El divendres 18, a les 20.30 hores, l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner rebrà a Toni Pons, considerat com un dels millors mentalistes hipnotistes del panorama actual, que oferirà un espectacle amb quasi dues hores plenes de sorpreses i emocions. El dissabte 19, la Gran Gala de Màgia tancarà aquesta esperada edició, a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal. En aquesta ocasió, la gala combinarà il·lusionisme de diferents estils, amb els mags Tuttilifamili, Héctor Mancha, Pipo Villanueva, Jaime Figueroa i Raül Black.

Recollir entrades

L’entrada als espectacles del divendres i el dissabte serà amb invitació, que pot recollir-se a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, i el mateix dia de l’espectacle 30 minuts abans del seu inici. Amb la finalitat d’evitar aglomeracions, les portes d’accés a l’Auditori s’obriran mitja hora abans i serà obligatori portar la màscara posada en tot moment mentre dure l’espectacle. D’altra banda, Royo recorda que les persones que encara no hagen reclamat l’import de les entrades que van comprar en 2020 per als espectacles que van haver de ser cancel·lats per la covid-19 poden sol·licitar encara la seua devolució.

Advertisement
Advertisement