miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
Arranca la jornada ‘La Vila-real del segle XXI’ per celebrar el cinqué aniversari del diari ‘Vila-real Informació’ Arranca la jornada ‘La Vila-real del segle XXI’ per celebrar el cinqué aniversari del diari ‘Vila-real Informació’

- 25 noviembre, 2021 -

L'acte es pot seguir en directe a través de les xarxes socials o per la Televisió de Castelló Arranca la jornada ‘La Vila-real del segle XXI’ per celebrar el cinqué aniversari del diari ‘Vila-real Informació’

L’acte es pot seguir en directe a través de les xarxes socials o per la Televisió de Castelló

Castellón Información

El diari digital i local ‘Vila-real Informació’ compleix cinc anys en què l’actualitat de la ciutat ha sigut i és l’eix principal de la seua activitat. Per a celebrar aquest aniversari s’està duent a terme una sèrie de ponències sota el lema ‘La Vila-real del segle XXI’ a la Casa dels Mundina. En la jornada participen un total de nou ponents que traslladen el seu punt de vista sobre el futur de Vila-real des dels vessants de l’agricultura, la indústria, l’urbanisme, l’economia, la salut, els serveis socials, els residus i la sostenibilitat.

En el primer bloc ‘El futur de l’agricultura, de la indústria i del desenvolupament territorial en una ciutat innovadora i el seu impacte en l’economia’, els ponents que acosten la seua experiència són l’enginyer tècnic agrícola i president de la Comunitat de Regants de Vila-real, Pascual Broch Reverter, el director comercial de Porcelanosa Grupo, José María Segarra, i l’advocat especialista en Urbanisme i coordinador de l’àrea a l’Ajuntament de Vila-real, Simón García. I, finalment, el catedràtic del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, Rafael Moner.

Després d’ells, arriba el torn del segon bloc de la jornada ‘Salut, serveis socials i sostenibilitat, bases fonamentals de l’Estat de Benestar’ en el que participen el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, la cap tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-real, Pilar López i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Castelló, diputat provincial, responsable del cicle integral de l’aigua i president de Reciplasa, Ignasi Garcia.

Per a acabar l’acte, compareixen el president de la Diputació, José Martí, i l’alcalde de Vila-real, José Benlloch. El cinqué aniversari podrà seguir-se en directe des de les xarxes socials del diari com són Facebook i des de la Televisió de Castelló.

No oblides seguir en directe l’acte i comentar-ho en les nostres xarxes socials amb l’hasthag #5anysVLInformació.

 

Moltíssimes gràcies per la vostra lleialtat i suport benvolguts lectors i per molts anys més!

Whatsapp Telegram


Deja un comentario