Noticias Castellón
lunes, 25 de septiembre del 2023 | Última actualización: 15:34

Vila-real inicia un pla de formació comercial en el marc del projecte europeu de modernització del Mercat

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

El programa formatiu, emmarcat en el projecte El Mercat Central de la nova Vila-real del segle XXI i inclòs en els fons Next Generation de la UE, arrancarà el dimarts 26 amb una jornada d’alt nivell

El projecte El Mercat Central de la nova Vila-real del segle XXI, finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, inicia un programa especial de formació dirigit als comerços locals, amb l’objectiu d’acompanyar-los en el seu procés de transformació digital per a afrontar els reptes de l’economia actual.

La primera jornada, que se celebrarà dimarts que ve, donarà inici amb un programa d’alt nivell a una sèrie d’accions formatives centrades en la promoció dels comerços locals, especialment en la nova forma d’interacció digital amb els clients.

El projecte El Mercat Central de la nova Vila-real del segle XXI contempla a modernització de l’actual mercat i la rehabilitació de l’edifici annex per a albergar la seu municipal de Promoció Econòmica, amb sales polifuncionales, de formació i despatxos per a generar sinergies amb el comerç local.


La jornada inaugural del programa formatiu tindrà lloc dimarts que ve 26 de setembre a la Casa dels Mundina, de 3 a 5 de la vesprada, sota el títol El comerç de proximitat vertebrador de la nova ciutat del segle XXI. La sessió se centrarà en la importància del xicotet comerç i els mercats municipals en la dinamització de les zones comercials urbanes.

Per a això, es comptarà amb conferències d’especialistes en comerç i mercats com Ricardo Palomares, de la consultora de màrqueting especialitzat en comerç Màrqueting Retail Solutions; Pere Sirvent, director de Mercats i Projectes Estratègics de l’IMMB de l’Ajuntament de Barcelona; i una taula redona on addicionalment als anteriors es comptarà amb l’experiència pràctica dels mercats municipals de Vinaròs i del Cabanyal. Abans de la jornada, se servirà un tentempié perquè els comerciants interessats puguen assistir a la sessió en el punt mort del migdia de tancament dels comerços.


Serà a partir d’aquesta sessió quan iniciarà la programació formativa que s’estendrà fins al mes de desembre, on es podran adquirir coneixements entorn a matèries com a dinamització del punt de venda, crear anuncis que venguen, eines digitals per a vendre en línia, fotografia de producte per a venda en línia, pla de màrqueting creatiu, estratègies de dinamització del mercat, o utilització de youtube per a incrementar les vendes. Una àmplia oferta dirigida a tots els comerços, comerciants, empleats de comerç i en general a persones interessades en aquest sector de vital importància per al desenvolupament de la ciutat.


Totes aquestes accions formatives, impartides en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, són gratuïtes per als assistents, perquè s’emmarquen en el projecte El Mercat Central de la nova Vila-real del segle XXI. Pla d’impuls del Mercat Central i del comerç de proximitat de Vila-real, finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya.


Les persones interessades poden obtindre més informació i formalitzar la inscripció a través de la pàgina www.vila-real.portaldelcomerciante.es o dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local, en l’avinguda de la Murà, 28 (tel. 964547017). També poden consultar a les associacions de comerciants del Mercat Central, Ucovi o Cambra de Comerç.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí