Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:48

Vila-real Informació, amb la millor companyia, en les festes de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-real

Tiempo de Lectura: 9 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

La ‘Bodeguilla’ va tornar a presumir del millor dels Salons del Sindicat de Regs amb tots els seus amics, coneguts, polítics, empresaris i representants nàutics

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Una ‘Bodeguilla’ de Festes, com és la de Vila-real Informació, és sens dubte, el millor aparador per a mantindre una trobada cordial amb els lectors, coneguts, polítics, representants socials, i directius nàutics.

I una vegada més, Vila-real Informació va aconseguir els seus objectius en la seua ‘bodeguilla’ de Vila-real, per a celebrar amb tots els vila-realencs i amics les Festes de la Mare de Déu de Gràcia.

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Una vegada més, el lloc triat era un dels més privilegiats de la ciutat. Han visitat alguna vegada el Saló de Sessions de la Comunitat de Regants de Vila-real?

Perquè, si encara no ho han fet, no deixen passar un minut més, és un lloc d’allò més especial, restaurat gràcies a la col·laboració de l’ajuntament i la diputació amb el Sindicat de Regs. Es quedaran més que sorpresos amb els detalls de la decoració, dels quadres, però sobretot de les seues pintures, que gràcies a la magnífica tècnica de l’artista Juan Francisco Bosh, adquireixen un relleu espectacular.

 • Vila-Real

I fins allí es van acostar alguns dels membres del govern de l’Ajuntament de Vila-real, del PSOE. Entre ells es trobaven Emilio Obiol, Noelia Samblás i Xus Madrigal.

Tots ells van gaudir de les nostres tertúlies i mini debats, on això de menys van ser les ideologies. Ja se sap, en festes, davant del millor acolliment, amb els millors vins i les empanades més suculentes… com es pot parlar d’ideologia quan la major part dels convidats es coneixen i han compartit tantes coses des de fa anys?

I no creguen, van sorgir iniciatives molt interessants.

Ayuntamiento de Benicàssim y sus próximas fiestas

Ens va visitar l’equip de govern de Benicàssim.

 • Vila-real
 • Vila-real

Sí, no és que s’hagueren equivocat de municipi, és que tant la seua alcaldessa i senadora de la província, Susana Marqués, com tota la seua gent, mantenen unes relacions excel·lents amb aquesta localitat, i per descomptat, amb els seus companys de partit a l’ajuntament de Vila-real.

Una raó de pes per a presumir d’amistats, de municipis veïns, però també i com no!, per a recordar, que aquest cap de setmana se celebrarà per fi la ‘Bell Époque’ de Benicàssim, els actes de la qual es van postergar la setmana passada per l’amenaça de pluges.

Però no es preocupen, perquè el municipi benicense té la intenció de complir tot el seu programa d’actes.

I no sols això! És que quan acaben les festes de Vila-real, per al pròxim 15 de setembre, arribarà la proclamació de la reina i dames de Benicàssim i l’inici de les festes de Sant Tomàs de Villanueva per un període no inferior a deu dies.

El Mago Ponce y el ‘abra cadabra’ de la cuerda

Com ja és habitual en nostres ‘bodeguillas’, vam tindre la presència del Mag Emilio Ponce.

En aquesta ocasió, ja els dic que val la pena posar intenció al vídeo que li vam mostrar.

Emilio Ponce va demostrar a un dels acompanyants de Susana Marqués, que no tot el que es veu és el que sembla, i amb una miqueta de sentiment, soplidos màgics i les paraules ‘ada cadabra’, però en el moment que toca, una corda pot ser quasi de tot en aquesta vida i canviar de longitud malgrat que haja passat per les tisores del mag, per descomptat.

Observació: No és aconsellable que s’utilitze el ‘ada calabra’ per a quasi tot el que vulguen aconseguir, si el mag Ponce no és a prop. És possible que no funcione.

Los Populares de Vila-real

 • Vila-real
 • Vila-real

Aquesta vegada va ser un èxit.

No arribava mal acompanyada l’alcaldessa de Benicàssim, no, perquè els seus amfitrions principals eren els regidors del PP de Vila-real, entre ells el seu portaveu Adrián Casabó.

I com a bons companys i veïns de Vila-real, ja es va encarregar Casabó de presumir de les Festes de la Verge de Gràcia, amb invitació inclosa per a tota la província. En el grup de Casabó, Rafa Mezquita, excompany d’aquest periòdic, en el qual sempre tindrà un trocet de cor i molts i bons amics.

Però si parlem de província, del PP i de Vila-real, un altre dels companys del grup també va poder sentir-se orgullós de mostrar la seua casa, Vila-real, als seus companys del PP, va ser Héctor Folgado Miravet.

Actual vicepresident de la Diputació Provincial i portaveu de l’equip de govern del PP a l’ajuntament d’ajuntaments, Folgado va viure sens dubte un d’aqueixos moments que a qualsevol li omplin de satisfacció, quan es va referir al seu municipi, a les seues festes i als seus veïns. Encara queden molts dies de festes i sembla que amb un temps estupend. Com resistir-se a convidar a tota la província a sumar-se al goig que presideix Vila-real durant aquesta setmana?

 • Vila real

Una convidada molt especial per a aquest periòdic i per a qui redacta la notícia, va ser Susana Fabregat, companya de professió, encara que en l’actualitat exercisca com a delegada del Consell a Castelló.

Si tenen la sort de conéixer-la… Que els puc contar que no sàpien! Sempre amb un somriure en els llavis i sempre amb una disposició constant d’ajuda per a tots quants l’envolten i la necessiten.

I és la primera vegada que participava en aquestes festes de Vila-real! Potser per això, tots els seus companys intentaven mostrar-li tots i cadascun dels detalls d’aquest municipi tan especial, perquè Fabregat s’enamore, com ells, d’aquest lloc tan emblemàtic de la província.

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Al llarg del matí van rebre la visita del cap de policia local, José Ramón Nieto,  i de l’inspector Alonso. Sabíem que teníem l’esquena ben coberta! I va ser un vertader delit compartir un temps amb ells.

El delegat de Defensa de Castelló, el coronel Manuel Monzó, va compartir saviesa i coneixement amb el periòdic i la resta dels convidats.

Com també ho van fer els empresaris Manuel Bodí, o Rubén Monfort, i Xavi Viñals.

La presidenta de las Cortes y VOX

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Vila-real Informació va tindre entre els seus convidats al grup de VOX, amb la presidenta de les Corts al capdavant.

Llanos Masó, tertuliana de Castellón Información dels dimarts (on ha promés tornar quan puga), se sentia especialment orgullosa d’estar a Vila-real (una part de la seua casa a la província de Castelló).

I així, entre festes, polítiques i bons desitjos, una cosa sí que va deixar clara la presidenta i és que ella mai ha sigut dona de no fer res, i no ho serà ara. Però cap posar aquesta afirmació dins del context que li correspon.

Masó està desitjant que comence el funcionament ordinari de les Corts Valencianes. Tot això dels actes posteriors als nomenaments estan molt bé i ella molt agraïda, però la seua intenció, com a presidenta de Vox continua sent canviar les coses, i a Llanos Masó, ja li va guanyant la impaciència.

Amb Llanos estava també un dels ‘Albertos’ de la província de Castelló en el Congrés, el general Asarta. En aquesta ocasió no va coincidir amb l’Alberto Fabra del PP. I tampoc ell va poder donar una idea del que pot passar en el Congrés durant les pròximes dates. Caldrà viure-ho.

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Un altre tertuliá de Castelló Informació i Vila-real Informació que també es va acostar pel Saló del Sindicat de la Comunitat de Regants, va ser José Luís Serrano, que també és el president del Consell d’Administració del Grup Castelló Informació.

Compromís en la Bodeguilla

Vila-real

Tampoc van faltar els nostres amics de Compromís pràcticament de tota la província!

Ací la  protgonista va ser María Fajardo, diputada provincial i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Vila-real. Sí sí, la veuran molt joveneta, és veritat, però ella sola es va basar i es va sobrar per a facilitar a Vila-real Informació aquest vídeo tan simpàtic en el qual van intervindre també els seus companys: David Casanova, alcalde de Cabanes; Paula Matos, portaveu de Compromís a Benicàssim; Mirian Pañella, de Compromís Torreblanca; o Nuria Isern, portaveu de Compromís a Benicarló.

Els nàutics de Castelló i Oropesa van participar activament en nostra prevalguera ‘Bodeguilla’. Manuel Vidal i Fernando Torrent, van tornar a fer promoció del turisme nàutic de la província.

Vila-real

I no era per a menys, perquè com ja saben molts de vostés, recentment s’ha estrenat la web d’informació turística i gastronòmica: “Castelló amb els 5 sentits”. I aquesta web també ha estat present a la ‘bodeguilla’ de Vila-real Informació.

Amb la nostra millor hospitalitat

Tots quants ens van visitar en la jornada de hui van gaudir de la millor hospitalitat, gràcies als nostres col·laboradors i a l’equip conformat pels representants d’aquest periòdic.

Hui s’estrenava la nostra companya, Laura Martínez, redactora de Vila-real Informació, una miqueta cohibida al principi, però finalment contenta per la gran benvinguda que li han dispensat tots els nostres visitants.

I amb ells, Juanjo, de Etheria Tours i Kubic. Ell, amb els seus dos companys, van tindre una atenció constant i una vegada més ens van fer quedar com a grans amfitrions. Sense la seua ajuda, no ho hauríem aconseguit.

O Kike Garcia, el fotògraf més genial que ens va muntar la galeria més vistosa d’aquesta jornada, que tots vostés podran visitar a través dels dos periòdics.

 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real
 • Vila-real

Si alguna cosa ens caracteritza com a equip, a Vila-real Informació i a Castellón Información, i del que ens sentim orgullosos, és que ens agrada donar la millor informació, però també, atendre amb el major afecte als qui ens segueixen cada dia des de les pàgines del nostre periòdic digital.

I hui ho hem pogut demostrar!

La ‘Bodeguilla‘ de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real tornarà a obrir les seues portes demà, en la sala d’actes del Comunitat de regants de Vila-real.

!Els esperem a tots!