Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Vila-real incorpora huit homes i dues dones a la plantilla de Policia Nacional

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest matí a la Comissaria de Castelló

Vila-real incorpora 10 nous agents de Policia Nacional a la plantilla, dues dones i huit homes. Aquest matí ha tingut lloc l’acte de presentació dels nous agents en la Comissaria Provincial. A Castelló han arribat un total de 40 nous agents, que es repartiran entre la Comissaria de Castelló i de Vila-real.

A l’acte han acudit l’alcalde de Vila-real, José Benlloch i la subdelegada del Govern d’Espanya a Castelló, Soledad Ten. Emilio Romero Borrego, Comissari de Castelló ha dedicat unes paraules a la 36a promoció: “Després de tant d’esforç ja sou policies. Hui és un dia especial per a vosaltres i també per a Castelló i Vila-real, que es veuen enfortits en augmentar la seguretat a la nostra província”.

Soledad Ten: «Treballarem perquè la vostra adaptació siga més fàcil»

Per part seua, la subdelegada del Govern ha afegit unes paraules d’agraïment als agents per triar la província de Castelló, que serà la seua “segona casa”. “Treballarem perquè la vostra adaptació siga més fàcil i senzilla, som els primers interessats en què us quedeu ací”, finalitza Soledad Tena.

Ofrena als caiguts

L’acte ha finalitzat amb l’ofrena al caiguts i amb l’himne de la Policia Nacional i d’Espanya.

Benlloch: «L’ajuntament ja li ha cedit el solar al Ministeri»

Per part seua, l’alcalde de Vila-real, que ha sigut present durant l’acte, ha assenyalat que el projecte de la Comissaria de Vila-real està bastant avançat, però que encara no hi ha una data. “És imprudent dir una data, sobretot pels sobrecostos de material i les dificultats de construcció. El més complicat ja està, la setmana passada l’Ajuntament ja li ha cedit el solar al Ministeri”, explica Benlloch.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí