martes, 26 de octubre, 2021  |  
La Fundació Primavera organitza la III Marxa Solidaria per la Salut Mental La Fundació Primavera organitza la III Marxa Solidaria per la Salut Mental

- 30 noviembre, 2013 -

L’objetiu ha sigut recaptar fons per al funcionament de l'entitat.   La Fundació Primavera organitza la III Marxa Solidaria per la Salut Mental

 

La Fundació Primavera ha organitzat la III Marxa Solidària per la Salut Mental amb l’objectiu de recaptar fons per al funcionament de l’entitat.

La marxa ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez i el regidor de Sostenibilitat, Xus Sempere, i consistia en un passeig tranquil d’aproximadament uns 4 quilòmetres d’anada i tornada des de la plaça Major fins a l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia.

L’acte ha finalitzat amb el sorteig de diferents obsequis donats per alguns comerços i la lectura d’un manifest amb el que es pretén concienciar a la societat de la problemàtica de les persones amb problemes de salut mental a més d’instar a la col·laboració d’entitats i persones en el projecte de inserció laboral que està portant a terme la fundació a Vila-real.

Whatsapp Telegram