Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Vila-real fomenta l'esport entre els joves amb un programa específic d'activitats

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

La Regidoria de Salut amb la col·laboració del centre de salut Dolores Cano Royo, busca conscienciar sobre la importancia d'una vida saludable

La Regidoria de Salut promou un programa que, amb la col·laboració del centre de salut Dolores Cano Royo, busca conscienciar sobre la importància i els beneficis de l’esport en el benestar personal dels xiquets i xiquetes de 3r de primària.

Aquest programa consta d’una part teòrica, on l’equip mèdic del centre de salut va a les escoles per explicar i fer entendre com l’esport ens ajuda a estar saludables, a prevenir malalties, com evitar la vida sedentària, diferenciar entre activitat física, esport i exercici, exposició de diferents tipus d’exercicis i de com aplicar-los al llarg de la setmana, etc.

Per altra banda, també té una part de caràcter pràctic en la qual l’alumnat realitza una activitat esportiva que reforça la temàtica tractada en la teoria. La regidoria dirigida per Toni Marín ha treballat per tal que aquestes activitats es puguen dur a terme en les diferents infraestructures esportives de la ciutat com ara el pavelló Bancaixa. El regidor ha participat en una de les sessions i ha ressaltat que “Vila-real, com a Ciutat de la Salut i l’Esport, està plenament conscienciada sobre els beneficis que la pràctica esportiva té en la salut de les persones i per això és important fomentar hàbits saludables entre els xiquets i xiquetes des de ben menuts”.

Esportistes d’elit com Sergio Nieto, jugador professional de bàdminton, passaran pel programa per a impartir sessions magistrals als més de 250 alumnes que es beneficiaran del mateix. Els col·legis participants en el programa són: Botànic Calduch, Bisbe Pont, José Soriano, Gimeno Barón, Angelina Abad i Escultor Ortells.