Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Vila-real fomenta la compra en el comerç local amb la targeta Fem Poble

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

Hi ha ja més de 200 establiments que formen part d'esta xarxa de fem poble i que participen en la iniciativa

Arriba a Vila-real la tercera edició de la campanya de la targeta fem poble. La iniciativa va nàixer per la situació de dificultat econòmica que travessaven els comerços fa ja tres anys i que, continuen patint.

La campanya compta amb el suport de l'ajuntament de Vila-real que treballa conjuntament de la mà de La Caixa Rural, UCOVI i Ashiovi per a anar de la mà de la societat civil. 

La campanya es desenvoluparà del 7 de novembre al 16 de desembre. El director de La Caixa Rural, Manuel Cubertorer, ha animat la població a què tota aquella persona que no la tinga i que la vullga que s'anime perquè l'estoc és limitat. 

"Amb esta iniciativa s'ajuda al comerç local ja que ajuda a què la gent compre en el poble", ha assegurat el regidor de Comerç, Diego A. Vila. Amb esta campanya es bonificarà un 30% de les compres en els comerços adherits i es bonificarà amb un màxim de 60 euros.

La targeta es tracta d'una Mastercard en la que no cal vincular cap compte bancari i l'ús no és exclusiu per a estos establiments sinó que es pot utilitzar en més llocs, ha recordat Cubertorer. ”. La targeta es pot sol·licitar a través de la web Vilatenda, en les oficines de Efecte Vila-real, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 hores, i en les oficines de Caixa Rural Vila-real.

Cal destacar que, tal com han anunciat no estarà disponible per a la fira de bodes i comunions organitzada per UCOVI, però Vila ha afirmat que sí que estarà habilitada per a utilitzada en els pròxims esdeveniments.

Per part seua, Tere Esteve, secretària d’Ucovi, i Emilio Miralles, president d’Ashiovi, han valorat molt positivament aquesta iniciativa i han animat tant als comerciants i hostalers com la ciutadania a adherir-se. Finalment, el regidor de Comerç ha agraït a la Fundació Caixa Rural Vila-real, a Ashiovi i a Ucovi, així com als grups municipals, el seu suport a aquesta proposta.