Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:42

Vila-real celebra de manera particular la Festa del Termet en honor a la Mare de Déu de Gràcia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte, que dóna tradicionalment la benvinguda a l'estiu, ha comptat amb la corporació municipal encapçalada per Benlloch

Castellón Información

Vila-real ha celebrat aquest diumenge la Festa del Termet, en honor a la Mare de Déu de Gràcia, amb la qual la ciutat dóna tradicionalment la benvinguda a l'estiu. L'Ajuntament, després de les gestions realitzades, ha obtingut el permís de la Generalitat Valenciana per a poder celebrar la tradicional festa amb un protocol per a garantir la seguretat sanitària.

Festa del Termet,3

L'acte, organitzat per la Regidoria de Tradicions, ha constat de la missa a l'esplanada enfront de la capella de l'Ermita, processó, en la qual han participat els portadors de la imatge de la patrona i, finalment, el concert de la Unió Musical La Lira. Enguany no s'ha realitzat el repartiment d'orxata i fartons, per seguretat, a causa de la situació de crisi sanitària, i s'ha establit un protocol especial de control d'aforament i mesures d'higiene.

A l'acte han assistit la corporació municipal encapçalada per l'alcalde de la ciutat, José Benlloch i la regidora de Tradicions, Noelia Samblás, acompanyats de la reina de les festes, Carmen Rubert i membres de la seua cort d'honor. El dispositiu de seguretat organitzat per Policia Local i Protecció Civil ha fet que es mantinguen les mesures d'higiene i distanciament social.