Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Vila-real llança més de 1.400 places en l’Escola Esportiva i l’Estiu Actiu per a la campanya esportiva estival

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 58 segundos

Noticias Relacionadas

Les activitats es desenvoluparan del 27 de juny al 5 d'agost i la inscripció està oberta des de hui fins al 13 de juny

Castellón Información

L'estiu s'acosta i com cada any torna la Escola Espotiva d’Estiu, que ja celebra la seua 37a edició, juntament amb el programa ‘Estiu Actiu’. El Servei Municipal d’Esports recupera la normalitat prèvia a la pandèmia en la nova campanya que oferta de més de 1.400 places. El regidor d’Esports i Salut, Javier Serralvo ha presentat hui la programació amb José Ramón Cantavella, Jefe del Servei Municipal d' Esports de l'Ayuntamiento de Vila-real.

Aquestes campanyes aniran del 27 de juny al 5 d'agost. En el cas de la 37a Escola Esportiva d’Estiu, s'ofereixen un total de 360 places, de les quals 120 corresponen a les activitats d'iniciació per a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys i 240 places per a les activitats de descobriment, enfocades a joves de 9 a 16 anys. Les places podran ampliar-se fins a 450 segons la demanda. En l’Estiu Actiu són un total de 1.065 places en activitats com els cursos de l'escola municipal de natació; natació d'adults; Aigua-salus; activitats aquàtiques prepart, per a bebés i per a majors; pilates; Ritmefit; Ballfit; Cicle-ritme; i ioga.

Segons explica Serralvo, el propòsit d'aquestes campanyes estiuenques és continuar amb activitats que es fan durant l'any i que tenen més demanda. El regidor també recalca que és important “tornar a la companyonia, sobretot entre els xiquets”.

José Ramón Cantavella assenyala que tot el plantejament de la campanya es basa a aprofitar al màxim els recursos i medis naturals, com el Termet. Encara que altres espais que s'utilitzaran per a les activitats seran també la Serra Espadan o la platja de Borriana i Benicàssim.

Inscripcions

El procés d’ inscripció podrà fer-se tant en línia com presencial. Per a fer-ho via web es pot entrar directament des del codi QR en els fullets, que des de hui estaran disponibles en línia i de manera física. De manera presencial, per si hi ha algun dubte, estan obertes les dues oficines d'atenció a ususaris, en horari de 8.30 a 20.30 hores, en el Centre de Tecnificació Esportiva i en la piscina Yurema Requena. El termini comença hui fins al 13 de juny. L'adjudicació de les places serà íntegrament per sorteig.