Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Vila-real es prepara contra els incendis amb la neteja de solars davant el risc per altes temperatures

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

Les labors se centren sobretot en terrenys situats al costat del Centre de Dia d’Alzheimer Molí La Vila i a l’entorn del parc de Jaume I

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real (SPV), en col·laboració amb la Diputació de Castelló, ha iniciat les labors de neteja i condicionament de solars municipals en sòl urbà per a evitar risc d’incendis o plagues indesitjades amb l’arribada de l’època estival i la pujada de les temperatures.

“Estem en plena onada de calor i ens esperen uns mesos amb temperatures molt altes, per això, hem d’extremar les precaucions i evitar el risc d’incendis”, ha remarcat el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal. Per això, l’Ajuntament de Vila-real, a través de l’acord amb la Diputació de Castelló per a fer ús de les brigades de mitigació d’incendis del Consorci Provincial de Bombers, ha decidit actuar en diferents solars municipals. Les labors se centren sobretot en terrenys situats al costat del Centre de Dia d’Alzheimer Molí La Vila i a l’entorn del parc de Jaume I, on s’ha acumulat una gran quantitat de vegetació que pot suposar un risc de possibles incendis.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí