miércoles, 25 de mayo, 2022  |  
Vila-real engega un pla especial d’asfaltat en vies urbanes que afecta 18 vials i que ha arrancat al carrer Alfons el Magnànim Vila-real engega un pla especial d’asfaltat en vies urbanes que afecta 18 vials i que ha arrancat al carrer Alfons el Magnànim

- 30 enero, 2021 -

El nou contracte s'ha adjudicat a Becsa-Simetría i el full de ruta s'ha ideat tenint en compte les sol·licituds ciutadanes i els avisos de... Vila-real engega un pla especial d’asfaltat en vies urbanes que afecta 18 vials i que ha arrancat al carrer Alfons el Magnànim

El nou contracte de manteniment reparació i reasfaltat del ferm en carrers, adjudicat a Becsa-Simetría per 435.500 euros anuals,   inclou altres trams de carrers i avingudes com Mediterrani, Portugal, Ausiàs March, Vázquez de Mella, Pius XII, Miralcamp, Furs de València, Andalusia, Molí Bisbal, o la rotonda de l’accés sud al costat del col·legi Santa María, entre altres punts. El programa s’ha dissenyat tenint en compte tant les sol·licituds de la ciutadania com els avisos per part de la Policia Local sobre els punts amb deterioració 

Castellón Información

La Regidoria de Serveis Públics ha desplegat un pla especial de reparació i reasfaltat del ferm en carrers i avingudes de la ciutat a través del contracte de manteniment que des del mes d’octubre passat està en vigor per a la correcta conservació dels vials urbans i rurals del terme municipal. Aquest pla de xoc, segons explica el regidor de l’àrea, Francisco Valverde, afecta a diferents trams d’un total de 18 vials de la ciutat en aquells punts en els quals s’ha detectat una major deterioració, amb la finalitat de garantir la seguretat viària.

Valverde ha detallat que aquestes actuacions “han començat en els vials de l’entorn del barri Botànic Calduch perquè es tracta d’una zona en la qual teníem moltes peticions veïnals per a actuar en diferents punts, com és el cas del carrer Alfons el Magnànim”. El programa de reaslfaltat inclou altres trams de carrers i avingudes com Mediterrani, Portugal, Ausiàs March, Vázquez de Mella, Pius XII, Miralcamp, Furs de València, Andalusia, Molí Bisbal, o la rotonda de l’accés sud al costat del col·legi Santa María, entre altres punts. El programa s’ha dissenyat tenint en compte tant les sol·licituds de la ciutadania com els avisos per part de la Policia Local sobre els punts en els quals la deterioració podia suposar un risc per a la seguretat viària.

El regidor explica que des que va entrar en vigor el contracte de manteniment el passat octubre es va donar prioritat inicialment a la conservació i reparació de camins rurals per a solucionar problemes que requerien d’una actuació urgent i ara s’ha escomés aquest pla de vies urbanes que continuarà amb altres fases durant la resta de l’any. A més, es continua actuant de forma puntual en els camins rurals si es rep algun avís veïnal o policial.

El contracte de manteniment de calçades de vies urbanes i rurals ha sigut adjudicat a l’empresa Becsa-Simetría per a donar resposta de manera més àgil a les incidències que es detecten en la trama viària del terme municipal. Amb un import anual de 435.500 euros, el nou contracte tindrà una duració de dos anys.

A més, Serveis Públics continua amb el Pla de millora de camins rurals a través del qual, tal com es va comprometre l’equip de govern en el Consell Agrari Local, s’actuarà en tota la xarxa de vials rurals de la ciutat durant aquesta legislatura. En aquest moment està en procés d’adjudicació un projecte valorat en 126.000 euros per a la posada a punt dels camins: camí Vell de Vila-real a Onda, Cuquello, Molí de Llop i travessia del Cuquello.

Whatsapp Telegram