Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 13:55

L’Ajuntament de Vila-real contracta seguretat privada en la piscina del Termet després dels incidents dels últims dies

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Una queixa per part de diversos banyistes que van presenciar la situació ha sigut el detonant i el servei funcionarà tant entre setmana com en cap de setmana. Serralvo ha qüestionat que els incidents tinguen relació amb el baix preu de les entrades i assegura que si es pujaren els preus, “s’estaria castigant al segment de la societat equivocat, com si un col·lectiu fora el responsable”

Castellón Información/S.N.

Una queixa per part de diversos veïns de Vila-real demanant més seguretat en la piscina d’estiu del Termet ha tingut el seus fruits i l’Ajuntament ha decidit contractar un servei de seguretat privada per a posar fi a les situacions inciviques que s’han produït en els últims dies. El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ho ha anunciat i ha recordat que fa uns anys també van haver de prendre aquesta decisió per un incident ocorregut.

El detonanant d’aquesta decisió ha tingut lloc aquesta mateixa setmana.  Sembla que una persona van banyar-se amb ropa, fet que està totalment prohibit i 0_11793_1_bisquan el personal de socorrisme li va cridar l’atenció, va encarar-se junt amb els seus acompanyants al responsable. Diversos veïns van presenciar la situació i van lamentar que les persones encarregades de salvar als banyants i de vetlar per la seua seguretat, hagueren que mediar també en aquests tipus de situacions, que amenaçaven la seua integritat. Per això, van demanar la presència de seguretat privada i la Regidoria d’Esports no ha tardat en donar resposta. “Hi haurà personal de seguretat privada entre setmana i els caps de setmana i esperem que no es tornen a produir situacions com aquesta”.

El regidor ha qüestionat que els incidents tinguen relació amb el baix preu de les entrades. “Nosaltrem volen que famílies senceres puguen disfrutar d’una dia de piscina en un paratge d’excepció com el Termet que siga assumible i accessible, i si puguem els preus, com s’ha comentat alguna vegada estariem castigant al segment de la societat equivocat i com si un col·lectiu fora el responsable d’aquests comportaments, quan no té res a veure amb el preu. Volem que siga sent un espai acollidor i integrador, del qual gaudeixes totes les persones sense excepció, com els usuaris del Centre Ocupacional o del Projecte Xicaes, i que a més accedeixen al recinte en un servei gratuït i universal, com és el Bus Urbà, tan criticat per l’oposició”, ha argumentat.

Per últim, Javier Serralvo ha instat a la ciutadania a usar els canals oficials de comunicació amb l’Ajuntament per a fer denúncies o suggeriments. “Les xarxes socials no són el lloc on s’han de fer denúncies públiques i en aquest cas s’ha actuat amb rapidesa perquè s’ha fet de manera correcta i directament amb el consistori, sense interferències de cap tipus”, apunta. Hi ha dos correus, un és [email protected] i l’altre és [email protected].