Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 13:01

Vila-real oferirà dues conferències per a celebrar el Dia del Medi Ambient i consciencia sobre ecologia i canvi climàtic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 28 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic commemora el Dia del Medi Ambient, que se celebra el proper 5 de juny, amb dues activitats parar conscienciar sobre el canvi climàtic i l'ecologia.

La primera d'elles es titula Prediccions, precognicions i alguna certesa al voltant del medi ambient i canvi climàtic, en la qual l'escriptor local Vicent Usó presentarà el llibre 'Encara no és tard. Claus per a Entendre i aturar el canvi climàtic', d'Andreu Escrivà, llicenciat en Ciències Ambientals i doctor en Biodiversitat per la Universitat de València que ostenta el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, en el marc dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2016. La cita serà el 2 de juny, a les 19.00 hores al pati de la Casa dels Mundina i servirà per reflexionar sobre el major repte a què s'enfronta la humanitat en el segle XXI, que és el canvi climàtic, i oferirà una visió esperançadora sobre les possibilitats d’aturar-ho.

La segona de les activitats serà la conferència 'Medi ambient i canvi climàtic des de l'òptica del cristianisme actual', que tindrà lloc el 5 de juny, a les 19.00 hores a la sala de reunions de la Caixa Rural, a càrrec del sacerdot i consultor de la Hermandad Obrera de Acción Católica (HOAC), Àlvar Miralles. La xarrada farà referència a la reunió que el 25 de maig passat van mantenir el president dels Estats Units, Donald Trump, i el papa Francisco al Vaticà. Dos homes amb dues visions contraposades sobre l'ecologia, motiu pel qual el pontífex li va lliurar la seva poderosa encíclica sobre l'ecologia, Laudato Si. La conferència ajudarà a desvetllar les claus del document.