Sábado, 24 de octubre, 2020  |  
Vila-real estudia oferir servei de cafeteria i ampliar les terrasses en pubs i discoteques Vila-real estudia oferir servei de cafeteria i ampliar les terrasses en pubs i discoteques

- 25 septiembre, 2020 -

L'alcalde també planteja suspendre el cobrament durant el 2021 per "suportar un sector perjudicat" Vila-real estudia oferir servei de cafeteria i ampliar les terrasses en pubs i discoteques

L’alcalde també planteja suspendre el cobrament durant el 2021 per “suportar un sector perjudicat”

Rafa Mezquita/ Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, presenta les mesures sanitàries i econòmiques en les quals l’Ajuntament farà front a la crisi de la Covid-19. Entre elles, el primer edil ampliarà tot el 2021 la suspensió de cobrament de les terrasses, el que suposarà una perduda de 200.000 euros a l’Ajuntament però ajudarà al sector de l’hostaleria, un dels més agreujats per la pandèmia, a suportar la crisi i sortir reforçats de la complicada situació.

A més, l’alcalde destaca que des d’Urbanisme estan estudiant mesures addicionals per a les terrassesde la ciutat donarà i una de les possibilitats és donar llicencia per a terrassa tant a discoteques com pubs de la ciutat. Aquesta nova mesura ajudarà als comerços locals a continuar amb la seua activitat empresarial.

Benlloch també assenyala que aprovarà un decret perquè pubs puguen prestar una prestació diferent i oferisquen servei de cafeteria, ja que “és moment de donar suport a l’economia i l’oci nocturn”. I és que, aquest sector és un dels més perjudicat per les estrictes mesures sanitàries que han de complir i pel requisit de tancar a la 1:00 h durant l’estiu. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Vila-real suporta un sector que “si no el recolzem ara, quan acabe la pandèmia s’haurà perdut”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *