Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:12

Vila-real estudia oferir servei de cafeteria i ampliar les terrasses en pubs i discoteques

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcalde també planteja suspendre el cobrament durant el 2021 per "suportar un sector perjudicat"

Rafa Mezquita/ Castellón Información

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, presenta les mesures sanitàries i econòmiques en les quals l'Ajuntament farà front a la crisi de la Covid-19. Entre elles, el primer edil ampliarà tot el 2021 la suspensió de cobrament de les terrasses, el que suposarà una perduda de 200.000 euros a l'Ajuntament però ajudarà al sector de l'hostaleria, un dels més agreujats per la pandèmia, a suportar la crisi i sortir reforçats de la complicada situació.

A més, l'alcalde destaca que des d'Urbanisme estan estudiant mesures addicionals per a les terrassesde la ciutat donarà i una de les possibilitats és donar llicencia per a terrassa tant a discoteques com pubs de la ciutat. Aquesta nova mesura ajudarà als comerços locals a continuar amb la seua activitat empresarial.

Benlloch també assenyala que aprovarà un decret perquè pubs puguen prestar una prestació diferent i oferisquen servei de cafeteria, ja que "és moment de donar suport a l'economia i l'oci nocturn". I és que, aquest sector és un dels més perjudicat per les estrictes mesures sanitàries que han de complir i pel requisit de tancar a la 1:00 h durant l'estiu. Per aquesta raó, l'Ajuntament de Vila-real suporta un sector que "si no el recolzem ara, quan acabe la pandèmia s'haurà perdut".