Miércoles, 5 de agosto, 2020  |  
Benlloch adverteix que el pressupost municipal comptarà amb un milió d’euros menys per “ser responsables” Benlloch adverteix que el pressupost municipal comptarà amb un milió d’euros menys per “ser responsables”

- 7 julio, 2020 -

L'alcalde insisteix en la llavor del consistori per lluitar contra l'atur i que Vila-real es "la tercera de la Comunitat amb menys taxa" Benlloch adverteix que el pressupost municipal comptarà amb un milió d’euros menys per “ser responsables”

L’alcalde insisteix en la llavor del consistori per lluitar contra l’atur i que Vila-real es “la tercera de la Comunitat amb menys taxa”

Rafa Mezquita/Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha volgut sortir al pas d’algunes critiques rebudes pels veïns després del va cobrar de l’Impost de Béns immobles (IBI), així com d’alguns funcionaris municipals que reclamaven que no se’ls havien abonat totes les hores extra que van realitzar en 2019. D’aquesta manera, l’alcalde ha expressat que “si hi ha algun error el solucionarem com més aviat millor, que no el dubtin”.

D’aquesta manera, el primer edil ha comentat que el consistori està sent “molt responsable” per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica, sanitària i social derivada de la pandèmia del coronavirus. “Estem traient diners d’on no hi ha, per exemple l’últim divendres coneixíem tres sentències urbanístiques més de l’anterior govern del PP i ara cal negociar amb els propietaris que siguin comprensius amb la qual ara tenim damunt”. En aquesta línia, Benlloch ha informat que el pressupost del present exercici “no contempla cap inversió en infraestructures i comptarà amb gairebé 900.000 euros menys que el del passat any”.

“Hem preparat els estalvis i hem fet tot el que ha estat possible per a combatre una crisi que ningú esperava fa uns mesos”, ha asseverat en una entrevista a Ràdio Vila-real.

Malgrat els problemes ocasionats, Benlloch ha destacat que Vila-real “és la tercera ciutat de la Comunitat amb menys tasa d’atur”, per darrere de València i Oriola. Malgrat això, ha lamentat que l’efecte de la crisi ha propiciat que 1.000 persones hagin caigut de nou en la desocupació i que gairebé 8.000 veïns en la localitat es trobin en aquesta situació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *