martes, 26 de octubre, 2021  |  
La mostra de dansa sènior ‘Ballem?’ torna a Vila-real amb nou espai i premis per gaudir de la ciutat La mostra de dansa sènior ‘Ballem?’ torna a Vila-real amb nou espai i premis per gaudir de la ciutat

- 20 septiembre, 2021 -

La inscripció és gratuïta i entre les condicions s'estableix ser major de 65 anys i no dedicar-se professionalment La mostra de dansa sènior ‘Ballem?’ torna a Vila-real amb nou espai i premis per gaudir de la ciutat

La inscripció és gratuïta i entre les condicions s’estableix ser major de 65 anys i no dedicar-se professionalment

A.K.Herrando/ Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real junt amb Clar! Televisió organitzen la 6a edició del projecte ‘Ballem?‘. Una iniciativa que pretén “celebrar la vida activa dels nostres majors” tal com ha explicat el regidor de Serveis Socials, Alvaro Escorihuela. La nova edició tindrà noves particularitats com és, per exemple, l’espai on es realitzarà. En aquesta ocasió serà en el Teatre Tagobarecentment reformat per l’Ajuntament i que serà l’espai des d’on es gravarà la mostra-concurs. Una mostra en la qual cada participant rebrà un tiquet per almorzar o berenar en algun dels locals de la ciutat. A més, a diferència d’altres anys quan es sortejaven els regals, ara cada persona rebrà un obsequi que han facilitat des d’Ucovi.


El seu creador, Xavi Manzaner, ha recordat que les bases per la inscripció continuen sent les mateixes: no dedicar-se professionalment al ball, ser major de seixanta-cinc anys i participar o bé, en parella, o bé, en grups d’almenys cinc persones. Entre els balls de saló que es poden elegir es troba el vals, el tango, el merengue, el pas doble… Quant a les mesures, en aquesta sisena edició “no es farà un esdeveniment massiu” i les sessions de ball es realitzaran de forma escalonada, poden elegir “ballar de matí o vesprada” i seguint amb totes les mesures i restriccions de la covid-19.

La mostra oberta de ball social per a tota la família serà gravada i editada, com en altres ocasions, amb format de televisió. Tant Escorihuela com Manzaner han animat a tots a participar, recordant que queda poc més d’un mes per tancar les inscripcions. Inscripcions que són gratuïtes i es poden realitzar telefonant al número 964 913 891 (en horari de matí), al 669 582 343 o bé enviant un correu a la direcció televisioclar@gmail.com.

En la nova edició de Ballem?’ col·laboren Clar! Televisió, Ucovi, el Club de ball esportiu Azahar, l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Murà, Cream Olivera, l’Associació de Pensionistes i Jubilitats el Prado o l’escola de ball Carisma, entre altres.

Whatsapp Telegram