Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Vila-real acull la VIII Setmana Cultural Flamenca del 5 al 12 de novembre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

S’inaugura este dissabte a la seu de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real

Hui dissabte 5 de novembre donarà inici la VIII Setmana Cultural Flamenca a Vila-real a les 19:00 hores a la seu de l’Associació Cultural Flamenca AndalusaEsta nova edició de la setmana cultural compta amb una àmplia programació. Enguany a diferència d'altres anys se celebrarà en la pròpia seu, situada al carrer Soledat número 27, inaugurant així les instal·lacions en la que caben al voltant de 200 persones.

L'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real és una associació que fa este tipus d'actes amb col·laboració de l'ajuntament de Vila-real “perquè el poble ens conega i vinga a disfrutar amb nosaltres”, assegura la presidenta de l’associació, Maribel Cordoba. És una associació privada, però que obri les seues portes a tota la ciutadania en què s'invita a tot el món.

En dissabte hi haurà una actuació de cant jondo per part de Jonathan Alfaro, Joel Obrero i David Gonzalez seguida d’un sopar de germandat de ‘pa i porta’. El diumenge a les 10:00h del matí està programada una missa rocieraamenitzada per un grup rociero. I a continuació es celebrarà el Dia del Soci amb una paella i una actuació a les 17h del quadre infantil i major de sevillanes. Cal destacar com a novetat que és la primera vegada que es fa el dia del soci en la setmana cultural.

Al divendres següent, dia 11 a les 19h i haurà una ponència sobre la igualtat i diversitat a càrrec de Marian Navarroseguit d’un vi d’honor. Per la seua part, el dissabte es celebrarà el ‘dia del xiquet’ amb berenar i un sopar de germandat de ‘pa i porta’ i nit de sevillanes.

Finalment, el diumenge 13 a les 11:30h es celebrarà una missa de germandat en l’església Sants Evangelistes amb la confraria de la Virgen del Amor Hermoso seguida d’un dinar de germanor. La vesprada de sevillanes tancarà la setmana cultural.