Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Vila-real acull aquesta setmana el 50é aniversari del Centre Cristià de l'església evangèlica a la ciutat

Tiempo de Lectura: 23 segundos

Noticias Relacionadas

La programació ha començat amb la inauguració de l'exposició bíblica, a la qual ha assistit l'alcalde José Benlloch

Laura Torlà/ Castellón Información

Vila-real celebra el 50 aniversari del Centre Cristià de l'església evangèlica de la ciutat. Durant tota la setmana es celebraran diferents actes i activitats, començant aquest matí amb la inauguració de l'exposició bíblica commemorativa, en la qual han sigut presents l'alcalde, José Benlloch i el pastor del Centre, Francisco Hilario.

 width=El pastor ha aprofitat l'ocasió per a posar en valor “el treball i esforç que suposa viure dins de la fe protestant”. També ha recordat que va ser en 1972 quan s’ inaigurà la primera capella evangèlica a Vila-real, amb el pastor Don Julio Diaz Sánchez, “des de llavors ha sigut present a la Ciutat, perquè aquesta conega un cristianisme viu i actiu”, subratlla Francisco Hilario.

Per part seua, l'alcalde, José Benlloch ha felicitat el Centre Cristià pel seu aniversari i ha volgut recalcar el treball conjunt entre l'ajuntament i l'organització. “Hem posat a la vostra disposició les nostres instal·lacions, que també són vostres. Nosaltres representem a tots els ciutadans de Vila-real, per això també hem volgut fer aquest conveni, per a ajudar-vos econòmicament”.

Programació

Així doncs, hui dona principi una setmana amb una programació molt completa d'actes per a commemorar aquest 50 aniversari. Des de hui fins al quatre de juny estarà disponible l'exposició bíblica al parc de la Mayorazga, des de les 9.30 hores. El dimarts, a les 19.00 hores en la Fundació Caixa Rural es realitzarà la xarrada ‘Sant Pasqual amic dels protestants’.

La programació continuarà el dimecres amb la projecció del documental ‘Protestants, la història silenciada’. El divendres tres de juny serà el torn de la xarrada ‘Arrels protestants’, que abasta des del 1570 a Vila-real fins al Centre Cristià 2022. Serà a la Casa dels Mundina a les 19.00 hores. El dissabte tindrà lloc un concert gospel amb el cor Gloria de València. La programació finalitzarà el diumenge amb un culte a les 11.00 hores en la Plaça Major.