Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 15:55

El VII Fòrum Nacional d’Innovació de Fundació Globalis ompli el Teatre Els XIII de Vila-real

Tiempo de Lectura: 3 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Esmeralda Díaz-Aroca, Víctor Rodríguez i el coronel Ángel Gómez han donat una visió global de com establir una bona estratègia empresarial 360º

Castellón Información

L’alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha inaugurat el VII Fòrum Nacional d’Innovació: Big Data i Intel·ligència Artificial que ha comptat amb l’assistència del Diputat de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, Pau Ferrando i representants dels diferents partits polítics de la ciutat i de localitats veïnes.

L’esdeveniment –celebrat aquest dijous en el Teatre Els XIII de Vila-real– ha comptat amb ponents de renom internacional com Esmeralda Díaz-Aroca, experta en màrqueting digital, Víctor Rodríguez, CEO de Pinchaaqui.es, i el coronel Ángel Gómez, que compta amb una dilatada experiència en intel·ligència.

Al llarg de la jornada Díaz-Aroca ha parlat de la utilització del Big Data en l’anàlisi del client per a poder crear estratègies de màrqueting més individualitzades, “ja que el màrqueting tradicional segmenta el mercat, però no se centra en cadascun dels clients”. També ha recalcat que “l’important del Big Data és processar les dades per a poder treballar amb ells i poder dur a terme estratègies”.

Foro Innovación 2

Per part seua, Víctor Rodríguez ha demostrat als assistents com podran, com a consumidors, interactuar amb les marques a través de diferents canals i dispositius, alguns dels quals ja no necessiten ni tan sols ser tàctils, sinó que detecten el moviment i els sentiments de qui interactua. Per al CEO de Pinchaaqui.es “és essencial conéixer què funciona i com es pot arribar fins a aqueix client, per això, invertir en experiència de client no és una opció, és ja una obligació per a les empreses”.

El colofó de la cita l’ha posat el coronel Ángel Gómez González en fer partícips als assistents que “la sincronització de la intel·ligència a altres processos és una de les claus que pot ajudar a aconseguir l’èxit d’una indústria o una idea de negoci i juga un paper fonamental en l’empresa”.

Aquest esdeveniment organitzat per la Fundació Globalis -que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, la Xarxa Innpulso, la Diputació de Castelló, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i *Cooperació de la Generalitat Valenciana- fomenta la cultura d’innovació a la província. La cita ha sigut clausurada pel vicepresident de la Fundació Globalis, Francisco Jesús Canales Hidalgo, qui ha destacat que s’ha aconseguit mostrar una radiografia de les tendències futures amb l’objectiu de presentar alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaces d’avançar innovant i progressar emprenent, amb independència del sector d’activitat, la grandària de l’organització, la formació o l’experiència del professional.

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i el seu entorn d’influència dóna suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360é, Globalis promou i dóna suport a l’emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves i, a més, dóna suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.