Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

El Director General d’Infraestructures Víctor Garcia visita l’IES Ramón Cid de Benicarló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

També es va fer el lliurament a Fenòmens, associació de persones amb discapacitat intel·lectual

Castellón Información

Dijous 2 de juny vam rebre la visita del Director General d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Víctor Garcia. Es va desenvolupar una reunió de treball amb l’alcaldessa, Xaro Miralles, i altres representants de l’Ajuntament de Benicarló, ldirecció del centre i l’AMPA, per tal de continuar amb la tramitació del projecte de construcció del nou IES Ramón Cid dins del Pla Edificant.

Posteriorment es va aprofitar la presència de Víctor Garcia per a fer el lliurament a Fenòmens, associació de persones amb discapacitat intel·lectual, del xec simbòlic amb les donacions aconseguides en la cursa solidària del Dia de l’Esport, que vam realitzar al centre el 6 d’abril i que van totalitzar 2709’12€.

Finalmentes va procedir al lliurament de les medalles i tasses commemoratives als finalistes de la VII edició de la Copa Raspall de l’IES Ramón Cid, en la qual competeixen equips de 2n d’ESO durant els patis. L’equip campió estava format per Álvaro, Inés, Martín, Nerea i Alejandro, mentre que l’equip subcampió comptava amb Guillem, Derek, Mariem, Chaima i Àlex.