Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 20:42

Vidal recela que el Fadrell insistisca amb els pressupostos per a gener quan estem en temps de descompte

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

El portaveu de la formació: "Tant de bo enguany, el Fadrell haja aprés dels errors i complisca dins del termini i en la forma escaient"

Castellón Información

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal ha traslladat hui el seu recel amb què l'equip de govern tinga llestos els pressupostos per a 2022 a la fi d'any o al gener del pròxim "perquè estem en temps de descompte i només tenim titulars".

"És veritat que el patronat de Turisme ja ha aprovat els comptes, gens significatiu, tenint en compte que per a aquest 2021 el pressupost d'esports es va aprovar mig any abans que el pressupost general de l'Ajuntament que per segon any consecutiu va arribar huit mesos tard", ha explicat Vidal.

Qui ha manifestat que "tant de bo enguany, el Fadrell haja aprés dels errors i complisca dins del termini i en la forma escaient perquè guanyaríem tots els castellonencs". No obstant això, ha lamentat dir que "no hi ha dos, sense tres" però "espera poder equivocar-se aquesta vegada i que almenys Castelló puga experimentar l'execució d'uns comptes anuals i no quadrimestrals que és al que ens té acostumats aquest govern".

Finalment, Vicente Vidal ha avançat que si aquesta vegada els pressupostos no estan al gener com el Fadrell i la pròpia alcaldessa ha repetit fins a la sacietat, algú haurà d'assumir responsabilitats, seria massa temps que les excuses no tingueren conseqüències perquè en política no tot val".