Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 03:42

Vera Bou diu que el PP "no és capaç d'anar més enllà del model de sol i platja" a FITUR

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Diu que per a consolidar Castelló com a destinació turística de referència, "s'ha de desenvolupar una oferta que combine platges de qualitat, riquesa patrimonial, esdeveniments esportius i una gastronomia única"

El Partit Popular "no és capaç d'anar més enllà del model de sol i platja" a FITUR. La portaveu adjunta del Grup Municipal de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Vera Bou, ha estat a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, on ha destacat "l'absència d'un model de turisme sostenible" i "diversificat a la capital de la Plana Alta".

En aquest sentit, Bou ha destacat importància per a Castelló de "no viure d'esquenes a la mar" i ha posat de manifest la necessitat de "prioritzar el turisme a les platges amb serveis de qualitat i accessibilitat". Per a Bou, "el que és bo per als nostres veïns és bo per als visitants, i és essencial treballar en la millora de les platges perquè siguen un atractiu per a tots".

En matèria de patrimoni, Compromís "hem treballat aquests anys per a posar en valor els elements històrics i culturals de Castelló que van ser abandonats per part del Partit Popular". La portaveu adjunta ha posat com a exemple l'obertura d'espais com el Fadrí, la vila romana de Villamargo, el refugi o el Castell Vell, entre d'altres, que "ha contribuït a augmentar l'atractiu de la ciutat per als visitants i ha creat oportunitats per a la gent de Castelló".

Des de Compromís consideren que "és essencial promocionar alternatives sostenibles més enllà del model tradicional de sol i platja". En aquest sentit, Bou ha incidit en la importància de "fomentar l'esport a través de l'organització de tornejos i competicions que puguen atreure visitants i aficionats". Al mateix temps, des de la formació valencianista subratllen que "la gastronomia local és un reclam per si mateixa" i insten a l'actual govern a impulsar activament aquest atractiu, ja que "Castelló compta amb elements gastronòmics únics que atrauen molts visitants cada any".

Amb aquest enfocament integral, des de Compromís asseguren que per a consolidar Castelló com a destinació turística de referència, s'ha de desenvolupar una oferta que combine "platges de qualitat, riquesa patrimonial, esdeveniments esportius i una gastronomia única".

Finalment, Bou li ha retret a l'alcaldessa, Begoña Carrasco, que "en 8 anys el govern del Fadrell mai no havia ajornat un plenari" i ara "estem a expenses de les fotos de l'alcaldessa". Bou ha recordat que "des del govern ja ens van criticar a l'oposició per fer la nostra tasca quan volien anar-se'n a un brindis amb Mazón en lloc de respondre a les nostres preguntes".