Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 19:08

Patronat de Festes de Castelló posa a la venda més de 20.000 cadires per al Pregó i altres desfilades de Magdalena

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 28 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La venda de cadires per al Pregó, la Cavalcada Infantil, la desfilada de Gaiates i la del Festival d’Animació i Música de Magdalena (FAMM!) es realitzarà la setmana vinent, de dilluns a divendres, en la Pèrgola. La presidenta del Patronat Municipal de Festes i regidora de l’àrea, Sara Usó, ha explicat que enguany «s’ha optat per ampliar el nombre de dies per a facilitar als veïns i veïnes l’adquisició dels tíquets» a més de fixar la Pèrgola, en el parc Ribalta, com a punt de venda «perquè es tracta d’un lloc més ampli que el Centre Municipal de Cultura i amb millor accessibilitat». L’horari de venda serà de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00.

Festes posarà a la venda poc més de 20.000 cadires repartides per diferents punts dels recorreguts per a viure alguns dels esdeveniments més esperats de les festes. En total, es posaran a la venda 5.420 cadires per al Pregó, la Cavalcada Infantil i la desfilada de Gaiates mentre que per al FAMM! Desfilada s’han previst 4.460 cadires.

Els preus es mantenen respecte als de l’any passat. Així, el preu per cadira per al Pregó serà de 4 euros mentre que en la Cavalcada Infantil, la desfilada de Gaiates i el FAMM! Desfilada es queda en 3 euros. Les persones que vulguen adquirir a compte una d’aquestes cadires podran passar per la Pèrgola per a comprar les seues durant tota la setmana que ve, en horari de matí o de vesprada. Posteriorment, també es podran adquirir els dies de cadascun dels esdeveniments.

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat avui l’adjudicació de la instal·lació de les cadires per al Pregó i les desfilades de la Magdalena 2017 a Gil&Morales Montajes e Instalaciones SL. La sessió extraordinària celebrada avui també ha servit per a adjudicar els tres últimes fondes pendents. Així, la Fira de Food Trucks s’ha adjudicat a l’empresa A Ciencia Cierta; la instal·lació de la Fira de la Cervesa Internacional s’ha adjudicat a Infraestructuras y Desarrollo de Espectáculo y Acontecimientos SL mentre que la de la Cervesa Artesanes serà gestionada per Ángel & Adrià SL. Quant a les barres, les tres que s’instal·laran en la zona de mascletaes s’ha adjudicat a Nishka Espectáculos SL i les quatre barres del recinte de fires i concerts ha recaigut en A Ciencia Cierta SL.

A més, el Patronat Municipal de Festes també ha acordat concedir per primera vegada subvencions a la Gestora de Gaiates i a la Federació de Colles, per un import global de 4.000, per a finançar el programa d’activitats relacionades amb les festes de la ciutat, i a ens vinculats, en concret, als Cavallers de la Conquesta (4.000 euros); la Colla del Rei Barbut (3.600) i la Colla Bacalao (2.600). També s’ha aprovat una subvenció de 4.000 euros destinada a la Confraria de Lledó per a les festes de la patrona de la ciutat.