Noticias Castellón
sábado, 02 de julio del 2022 | Última actualización: 18:55

Els veïns d’Onda informen al PP que els camins rurals són un ‘polvorí’ pel seu estat d’abandó

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información 

Els veïns de la localitat d’Onda s’han posat en contacte amb l‘Oficina d’Atenció Ciutadana del PP per a alertar de l’abandó dels camins rurals del municipi i que converteixen en un ‘polvorí’ determinades zones d’Onda.

El quatripartit ha decidit eliminar les polítiques de prevenció de la localitat i la constant reparació dels camins. Aquest fet ha provocat que les males herbes s’apoderen dels camins rurals que, fins i tot posen en perill la seguretat dels conductors lloc que hi ha creus en els quals no hi ha visibilitat, al que cal afegir-li el mal estat del ferm que també pot provocar accidents.

La portaveu adjunta del PP a Onda, Elena Albalat, ha assenyalat que “este nivell d’abandó pot provocar problemes greus” ja que la ciutat d’Onda compta amb la singularitat de tenir molts habitatges disseminats “i a l’estiu aquests camins augmenten molt el tràfic” i “no obstant Huguet i els seus socis han decidit no fer gens per a posar remei a tots aquests problemes que s’acumulen i que pot acabar en accidents o en incendis”. A més hi ha camins amb molts sots que suposen un greu perill per a la seguretat.

Els populars han instat als onders a “acudir a l’oficina d’atenció ciutadana que el PP tenim en l’avinguda País Valencià on donarem eixida a les seues queixes i les tramitarem a Ajuntament perquè ho resolguen de forma efectiva”.

A més de l’oficina, el PP té un correu electrònic [email protected] Així mateix, el PP té habilitat el servei de Whatsapp al número 615144441 i una pàgina de Facebook titulada Atenció Ciutadana PP Onda.