Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 21:02

Una trentena de persones s’interessen per ocupar els horts urbans d’Almassora

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament d’Almassora ha rebut una trentena de sol·licituds per a ocupar una de les parcel·les de l’hort urbà la Vila-roja situat davant de la piscina municipal, al costat de la CV-18. El termini d’un mes per a presentar instàncies va acabar dilluns passat.

L’actual equip de govern ha decidit reobrir aquestes instal·lacions que portaven més d’un any sense activitat. Després de la presentació de les propostes, ara serà Secretària la que inicia el tràmit d’avaluació de les mateixes per a comprovar que les persones sol·licitants compleixen els requisits necessaris, com estar un any empadronat a Almassora i no tindre finques rústiques en la localitat.

A més, s’han d’avaluar els mèrits que presenta cada persona sol·licitant, atès que només hi ha 28 parcel·les disponibles. L’autorització de l’ús dels horts urbans és gratuïta per a les persones que resulten adjudicatàries.

Segons l’ordenança, l’autorització demanial per a l’ús privatiu de cadascuna de les parcel·les tindrà una duració de quatre anys, a comptar des de la data de notificació de l’adjudicació, sempre que no concorri cap causa de resolució o que els terrenys no siguin necessaris per a obres, serveis o instal·lacions municipals.

Així mateix, quan existeixin horts vacants, s’autoritzarà l’explotació de l’hort a les persones incloses en la llista d’espera, per rigorós ordre de llista.