Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 02:54

Una trentena de persones aspiren a una plaça d'arquitecte municipal a l'Ajuntament de Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

La primera prova començarà el 22 de febrer a la UNED. Estan convocats 15 homes i 14 dones que van presentar les sol·licituds en el termini establert

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica avui la llista de persones admitides al procés per a la cobertura d'una plaça d'arquitecte a l'Ajuntament de Vila-real amb 29 candidats. Es tracta de 15 homes i 14 dones que compleixen els requisits marcats en la convocatòria municipal per reforçar la plantilla del departament tècnic del consistori.

Una vegada expirat el termini de deu dies hàbils atorgat des de la publicació de la llista provisional, l'Alcaldia no ha rebut al·legacions, segons l'informe tècnic de Recursos Humans de finals de 2023. Per aquest motiu, l'Ajuntament eleva a definitiva la relació d'aspirants i fixa la data per a l'inici de l'oposició.

De fet, el mateix butlletí convoca les persones aspirants admitides i al personal designat per integrar l'òrgan tècnic de selecció el dia 22 de febrer, a les 10.00 hores, a l'edifici de la UNED de Vila-real, situat en el c/ Raval del Carme, per a començar el procés selectiu amb la realització del primer exercici de la fase d'oposició.

A més, el Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquest dimarts l'aprovació inicial de les bases específiques de la convocatòria per a la cobertura en propietat d'una plaça d'arxiver. Serà un tècnic/a superior d'administració especial adscrit a l'Arxiu Municipal. Les persones interessades han de estar en possessió del títol de Grau en informació i documentació, Grau en història i patrimoni o Grau en humanitats, o bé, de titulació universitària equivalent.

La taxa per a participar en l'examen és de 15,03 euros. Una volta finalitzada la prova i designada la persona millor puntuada, l'Ajuntament de Vila-real constituirà borsa de treball per a la cobertura provisional d'aquest lloc en cas de possibles vacants futures amb la resta d'aspirants.