Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:36

L’UJI celebra la primera reunió del projecte Erasmus+Template

Tiempo de Lectura: 33 segundos

Noticias Relacionadas

El projecte de cooperació té com a finalitat perfeccionar les competències professionals dels docents

Castellón Información

La Universitat Jaume I ha acollit el 29 de novembre de 2021 la primera reunió presencial de coordinació del projecte Erasmus+ ‘Technology-Mediated PLurilingual Activities for (language) Teacher Education (TEMPLATE)’.

TEMPLATE és un projecte de cooperació Erasmus+, que es va iniciar el setembre de 2020 i  finalitzarà l’agost de 2023, que té com a finalitat perfeccionar les competències professionals dels docents que desitgen implementar totes les recomanacions del Consell Europeu sobre l’ús de mètodes plurilingües en l’aprenentatge de llengües, tant si estan en formació com si estan en actiu.

 width=

L’objectiu és oferir un programa de desenvolupament professional que integra aspectes pedagògics, coneixement del contingut i eines digitals que puguen aplicar-se a classe. Pretén, a més, promoure pràctiques innovadores per als programes europeus de desenvolupament professional de docents des d’una perspectiva plurilingüe.

En aquest projecte hi participen, a més de l’UJI amb el grup d’investigació liderat per Inmaculada Fortanet i Noelia Ruiz, la Universitat de Vilnius (Lituània), la Universitat de Lovaina (Bèlgica), la universitat d’educació Schwäbisch Gmünd (Alemanya), i la Universitat de Torí (Italià) com a coordinadora.

El 30 de novembre està previst el primer “esdeveniment multiplicador” del projecte en què socis, professors i futurs professors es reuniran per a aprendre, compartir i crear junts a través de tres tallers basats en activitats plurilingües.