domingo, 16 de enero, 2022  |  
L’alumne de l’UJI Víctor Pozo guanya una beca de l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular L’alumne de l’UJI Víctor Pozo guanya una beca de l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular

- 15 julio, 2021 -

L'ajuda s'ha lliurat en un acte celebrat aquest passat dimarts en les instal·lacions de l'empresa a Vila-real L’alumne de l’UJI Víctor Pozo guanya una beca de l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular

L’ajuda s’ha lliurat en un acte celebrat aquest passat dimarts en les instal·lacions de l’empresa a Vila-real

Castellón Información

L’estudiant del Màster de Química Aplicada i Farmacològica de la Universitat Jaume I Víctor Pozo ha sigut el guanyador de la beca de l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular. L’ajuda s’ha lliurat en un acte celebrat aquest passat dimarts en les instal·lacions de l’empresa a Vila-real.

L’acte ha comptat amb la presència del director de l’Aula Zschimmer & Schwarz, el professor José Mata; el gerent de Zschimmer & Schwarz España, Pedro Hernández, i el director tècnic de la companyia i coordinador de l’Aula, Aarón Martínez, així com el guardonat, que ha rebut el diploma i la dotació econòmica.

En aquesta segona edició de les beques Zschimmer & Schwarz s’han presentat vuit candidats al premi, que cobreix l’import d’estudis de màster a la Universitat Jaume I. En aquesta convocatòria han participat els estudis de màster del Màster en Química Sostenible, Màster en Química Aplicada i Farmacològica, Màster en Química Teòrica i Modelització Computacional i Màster en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades.

L’objectiu de l’Aula Zschimmer & Schwarz, nascuda l’octubre de 2019, és fomentar el talent dels joves universitaris i millorar la seua formació tècnica i universal. Per a això es realitzen activitats com la concessió de beques i premis, la realització de pràctiques en les seus internacionals de l’empresa, conferències i altres actes amb els quals es reforcen les sinergies entre l’empresa i la universitat i es promou la química verda, la innovació i el desenvolupament sostenible.

Whatsapp Telegram