Noticias Castellón
domingo, 05 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:04

L'UJI se situa entre el 4,6% de les millors institucions d'educació superior del món

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

Així ho arreplega l'edició 2022 del Center for World University Rankings i destaca especialment el seu rendiment 

Castellón Información

La Universitat Jaume I de Castelló se situa entre el 4,6% de les millors institucions d'educació superior del món, segons l'edició 2022 del Center for World University Rankings (CWUR), i destaca especialment el seu rendiment en l'àmbit de la investigació. En concret, la universitat pública de Castelló s'ubica en el lloc 896 entre les prop de 20.000 institucions que conformen el rànquing i en el lloc 31 en l'àmbit nacional.

De les 19.788 institucions d'educació superior avaluades, aquest rànquing selecciona les 2.000 millors sobre la base de set indicadors com són la qualitat de l'educació i l'ocupabilitat de l'alumnat, paràmetres als quals s'atorga conjuntament un 50% de la valoració global; el rendiment de la investigació, que representa un 40% de la valoració i té en compte el nombre d'articles i la seua qualitat, així com el nombre d'articles altament citats, i els guardons internacionals obtinguts pel professorat, amb un 10%.

El Center for World University Rankings és una organització de consultoria capdavantera que proporciona assessorament sobre polítiques, coneixements estratègics i serveis de consultoria a governs i universitats per a millorar els resultats educatius i de recerca. És una de les llistes de referència mundial i es troba liderada per desè any consecutiu per la Universitat Harvard. Els Estats Units el lideren amb 335 universitats en el top 2.000, seguits per la Xina (302), el Japó (118), el Regne Unit (94), França (77), Espanya (53) i Rússia (42).