Noticias Castellón
domingo, 07 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:10

L'UJI obri el Màster en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació amb una lliçó inaugural a càrrec de Joan Costa 

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La Universitat Jaume I celebra el dilluns 24 d'octubre l'acte d'inauguració de la X edició del Màster en Noves Tendències i Processos d'Innovació en Comunicació amb una lliçó inaugural a càrrec de Joan Costa, autèntica autoritat en el camp de la Direcció de Comunicació. En l'acte, que estarà presidit pel rector de l'UJI, Vicent Climent, es presentarà la campanya 'Veus per un nou espai audiovisual' amb la qual les universitats valencianes reivindiquen la regeneració del teixit empresarial audiovisual valencià i la reobertura d'RTVV. L'acte començarà a les 12:30 hores en el Saló d'Actes de Postgrau de l'UJI i s'emetrà en streaming en directe.

La campanya 'Veus per un nou espai audiovisual' està impulsada per les universitats valencianes, en col·laboració amb la Taula Sectorial de l´Audiovisual Valencià (MESAV). Es tracta d'un exercici de consulta ciutadana oberta que s'ha desenvolupat en els últims mesos i que ha reunit testimoniatges d'estudiants, docents, personal administratiu, i ciutadans valencians sense connexió directa amb la universitat, per a conèixer el seu posicionament enfront de la nova RTV pública valenciana. Els vídeos de la campanya poden veure's en al canal propi de Youtube.