domingo, 18 de abril, 2021  |  
Alumnes de cinc instituts d’educació secundària de Castelló competeixen en la Lliga de Debat de l’UJI Alumnes de cinc instituts d’educació secundària de Castelló competeixen en la Lliga de Debat de l’UJI

- 21 febrero, 2021 -

La competició es realitzarà de manera virtual i es centrarà en l'economia i el medi ambient Alumnes de cinc instituts d’educació secundària de Castelló competeixen en la Lliga de Debat de l’UJI

La competició es realitzarà de manera virtual i es centrarà en l’economia i el medi ambient

Castellón Información

Alumnes de cinc instituts d’educació secundària de la província competeixen en la Lliga de Debat de l’UJI.

Alumnes de cinc instituts d’educació secundària de la província de Castelló participen el dilluns 22 de febrer de 2021 en una nova edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Universitat Jaume I. Enguany, la competició es realitzarà de manera virtual i se centrarà en el tema “És compatible el creixement global de l’economia amb el respecte al medi ambient?”.

Els centres inscrits són l’IES Honori Garcia  (la Vall d’Uixò), l’IES Benigasló  (la Vall d’Uixò), l’IES Botànic Cavanilles (la Vall d’Uixò), l’IES Matilde Salvador (Castelló) i l’IES Pere-Enric Barreda i Edo (Benassal).

L’equip guanyador d’aquesta fase local representarà a l’UJI en la lliga de debat interterritorial que organitza la Xarxa Vives d’Universitats i que es disputarà del 13 al 23 d’abril.

Whatsapp Telegram