Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 17:43

L’UJI i Justícia col·laboraran en el desenvolupament d’estudis de recerca sobre violència sobre la dona

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Eva Alcón y Gabriela Bravo han signat un conveni  que vol contribuir al financement de treballs en matèria d’assistència a les víctimes durant les diferents fases del procés

Castellón Información 

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament durant 2018de treballs i estudis de recerca en matèria de violència sobre la dona des de la perspectiva jurídica.

El conveni, que té per objecte contribuir al finançament d’estudis en matèria d’assistència a les víctimes del delicte durant les diferents fases del procés, contempla activitats de recerca orientades a proporcionar un major coneixement en aquest àmbit. Entre els temes d’estudi es troba l’anàlisi i avaluació de l’aplicació de la normativa vigent, de l’assistència i intervenció psicològica a les víctimes o l’aplicació dels protocols existents sobre coordinació i assistència a les víctimes. A més, també es preveu la realització de jornades, seminaris i activitats d’extensió universitària.

La Generalitat finançarà aquestes activitats amb un import total màxim de fins a 50.000 euros per a l’any 2018.