Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

SAUJI concedeix el reconeixement de socis honorífics a Vicent Climent i José Luis Breva

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta menció a format part de l’acte de celebració dels 20 anys de SAUJI on es vol conmemorar que han oferit a la universitat

Castellón Información

La Societat d'Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I ha nomenat l'exrector Vicent Climent i l'expresident del Consell Social José Luis Breva nous socis honorífics en un acte celebrat al Menador espai cultural. Aquest acte formava part de la celebració dels 20 anys de la SAUJI, que es va haver d'ajornar el 2020 per la pandèmia, i ara s'ha emmarcat dins dels actes que commemoren el 30 aniversari de l'UJI.

La rectora, Eva Alcón, i el president de la SAUJI, José M. Arquimbau, han sigut els encarregats d'entregar la insígnia de plata i or de la SAUJI a Climent i Breva amb la qual se'ls reconeix com a socis honorífics de l'associació.

En la seua intervenció, la rectora ha destacat que, amb la incorporació com a nous socis honorífics de Vicent Climent i José Luis Breva, SAUJI incorpora «dues persones que han treballat, des d'àmbits de màxima responsabilitat institucional, per a fer créixer i consolidar la universitat pública de Castelló». A més, ha subratllat que tant els nous socis honorífics com la mateixa SAUJI representen la importància dels vincles entre la Universitat i el teixit social i empresarial. «Aquesta és, precisament, la raó de ser de SAUJI, teixir una connexió permanent entre l'UJI i la societat de Castelló, aqueixa societat que va fer possible la creació de la Universitat Jaume I de Castelló ara fa 30 anys», ha afirmat Alcón.

Per a José M. Arquimbau, «aquest reconeixement fa valdre el suport d'ambdós a la SAUJI i a la Universitat i la seua aportació per al desenvolupament socioeconòmic i cultural de la província de Castelló».

Per la seua part, José Luis Breva ha manifestat la seua gratitud per aquesta distinció i ha destacat que «des del Consell Social sempre hem treballat per mantenir i millorar la col·laboració entre la societat i la Universitat, de la mateixa manera que la SAUJI s'ha convertit en vincle de connexió permanent de la ciutadania amb la Universitat».

Vicent Climent també ha agraït el seu nomenament com a soci honorífic de la SAUJI, un nomenament que ha volgut compartir amb els companys i companyes d'equip en els seus mandats com a rector. Climent a més ha remarcat la bona sintonia existent entre la Universitat i la Societat d'Amics i Antics Alumnes de l'UJI.  «La SAUJI sempre ens ha acompanyat en el camí, tant en èpoques de bonança com de dificultats, i aqueixa simbiosi ha sigut un dels trets de la universitat pública de Castelló des de la seua creació», ha afegit.