Noticias Castellón
jueves, 28 de marzo de 2024 | Última actualización: 18:22

L'UJI organitza un webinar d'innovació oberta sobre química industrial sostenible per a desenvolupar projectes innovadors

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L'investigador Antonio Leyva donarà la conferència el pròxim 30 de juny dins del nou cicle d'accions divulgatives i formatives Z&S School

Castellón Información

Els esforços en R+D han demostrat ser essencials per a l'avanç de la societat però, en un escenari caracteritzat per la complexitat i la incertesa, és difícil trobar els recursos, tant materials com personals, que es requereixen. Es pot superar aquest repte a partir de la col·laboració entre entitats? Quins avantatges competitius aporta la innovació oberta al sector químic?

Per a donar resposta a aquestes qüestions, l'Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular de la Universitat Jaume I ha organitzat el webinar «Open Innovation per a una Química Industrial Sostenible», que se celebrarà el dimarts 30 de juny a les 11 hores. Per a assistir només cal completar un formulari i connectar-se uns minuts abans que comence l'esdeveniment a l'enllaç que es proporcionarà.

De la mà d'Antonio Leyva, investigador del ITQ i investigador distingit del CSIC, el públic coneixerà com les estratègies d'open innovation aplicades a la química industrial permeten a les empreses superar els seus límits i desenvolupar projectes innovadors més sostenibles i eficients. També es presentaran casos reals en els quals la creació de sinergies ha reportat beneficis a tots els implicats.

En finalitzar l'exposició els assistents tindran l'oportunitat de plantejar tots els seus dubtes i debatre sobre reptes de futur, aplicacions i altres qüestions relacionades amb la open innovation.

Amb aquest webinar Zschimmer & Schwarz España inaugura el seu nou cicle d'accions divulgatives i formatives Z&S School. Mitjançant diferents activitats, experts del sector químic compartiran la seua experiència i coneixements per a tractar de superar reptes concrets de la indústria. «Creiem que és moment d'aprendre els uns dels altres i de col·laborar per a continuar creixent», expliquen des de la companyia química.

Antonio Leyva Pérez és investigador distingit pel CSIC des de 2016. En 2008 es va unir al grup del professor Avelino Corma per a desenvolupar reaccions sostenibles en química orgànica mitjançant el disseny de catalitzadors, línia de treball que contínua en l'actualitat. Entre altres distincions, ha rebut el Premi Extraordinari de la Universitat Politècnica de València (2006) i un contracte Ramón y Cajal (2013), i és investigador principal de projectes del pla nacional i de la Fundació BBVA.