miércoles, 27 de octubre, 2021  |  

- 30 junio, 2018 -

El curs començarà el dilluns, 2 de juliol, i es desenvoluparà fins al 6 de juliol en la nova Facultat de Ciències de la...

El curs començarà el dilluns, 2 de juliol, i es desenvoluparà fins al 6 de juliol en la nova Facultat de Ciències de la Salut

Castellón Información

‘Intel·ligència en joc: beneficis dels jocs d’enginy per a la ment i el cos’ es el nom del curs d’estiu que començarà dilluns, 2 de juliol, a las 9.30 hores. Comença amb aquest curs una nova edició dels Cursos d’Estiu de la Universitat Jaume I que es desenvoluparà fins al 6 de juliol en la nova Facultat de Ciències de la Salut. El curs serà inaugurat per la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro.

Dirigit pels professors Manuel Ignacio Ibáñez Ribes i Sigrid Gallego Moya, del departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia, aquest curs pretén respondre qüestions com si els jocs estimulen les aptituds mentals, afavoreixen l’aprenentatge o milloren la intel·ligència, des del rigor científic. A més, mostrarà com aplicar els jocs de taula i d’enginy en diferents àmbits (escola, adolescència, avaluació, intervenció, rehabilitació neuropsicològica), tot açò des d’una perspectiva pràctica i lúdica.

Aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de Asmodee, Homoludicus Castelló i Devir, està dirigida a alumnat i professionals relacionats amb la psicologia, l’educació, l’animació sociocultural i, en general, persones amb la ment inquieta.

Whatsapp Telegram