jueves, 26 de noviembre, 2020  |  
L’UJI convoca una nova edició del Concurs 5UCV Startup, una iniciativa d’emprenedoria  innovadora L’UJI convoca una nova edició del Concurs 5UCV Startup, una iniciativa d’emprenedoria  innovadora

- 20 septiembre, 2020 -

Amb una dotació màxima de 5.000 euros en premis té com objectiu premiar les millors iniciatives de la Comunitat L’UJI convoca una nova edició del Concurs 5UCV Startup, una iniciativa d’emprenedoria  innovadora

Amb una dotació màxima de 5.000 euros en premis té com objectiu premiar les millors iniciatives de la Comunitat

Castellón Información

La Universitat Jaume I ha convocat la VII edició del ‘Concurs 5UCV STARTUP‘ Categoria Junior 2020, una iniciativa emmarcada dins de les activitats del Programa ‘Campus de l’Emprenedoria Innovadora’ de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Aquesta convocatòria del Concurs 5U CV STARTUP Categoria Startup Junior, amb una dotació màxima de 5.000 euros en premis, té com a principal objectiu premiar les millors iniciatives emprenedores de la Comunitat Valenciana, atenent al creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn. A més, es pretén recolzar i potenciar l’esperit emprenedor a l’àmbit de la Comunitat Valenciana, contribuir al desenvolupament i la consolidació de les empreses creades en el sistema universitari valencià i enfortir les relacions Universitat Empresa.

El Programa ‘Campus de l’Emprenedoria Innovadora’ en el que s’emmarca aquest concurs, pretén fomentar el talent de l’emprenedor en els campus de les cinc universitats públiques valencianes. L’UJI a través de la Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge, conjuntament amb el Vicerectorat d’Estudiantat i Compromís Social organitza i gestiona aquesta edició del Concurs.

Podrà presentar-se qualsevol persona  emprenedora amb un projecte empresarial no constituït com a empresa i que almenys una persona integrant de l’equip siga estudiant o titulat de l’UJI.  D’entre totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es premiaran les cinc millors iniciatives emprenedores que presenten una idea de negoci innovadora i viable. En cas de resultar guanyador un projecte candidat de l’UJI, la Universitat li atorgarà un premi per un import de 1.000 euros.

Google+
Whatsapp Telegram