lunes, 20 de septiembre, 2021  |  
UCOVI es suma a la campanya ‘Xicotet comerç. El futur que compres’ per conscienciar sobre la decisió de compra UCOVI es suma a la campanya ‘Xicotet comerç. El futur que compres’ per conscienciar sobre la decisió de compra

- 20 julio, 2020 -

L'organització ha impulsat 'ViMarket Place' per potenciar les vendes en les tendes de Vila-real amb una exposició viva de productes UCOVI es suma a la campanya ‘Xicotet comerç. El futur que compres’ per conscienciar sobre la decisió de compra

L’organització ha impulsat ‘ViMarket Place’ per potenciar les vendes en les tendes de Vila-real amb una exposició viva de productes

Castellón Información

La Unió de Comerç de Vila-real UCOVI se suma a la Campanya ‘Xicotet comerç. El futur que compres‘ promoguda per la Confederació d’Empresaris del Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV) .

Amb el lema #ElFuturQueCompres volen ressaltar el valor de les coses importants per al comerç en un moment tan delicat com l’actual. La presentació ha comptat amb la participació del Regidor d’Economia, Xus Madrigal i amb la presidenta de la Unió de Comerç de Vila-real, Carmen Gil.

Aquesta campanya té per objectiu destacar tot el que ens juguem en la nostra decisió de compra. Després dels efectes que ens ha deixat la pandèmia mundial i després de moltes reflexions hem de prendre consciència sobre el futur que volem, la qual cosa ens portarà a preguntar-nos sobre quina és la millor forma de comprar, de preservar el nostre territori, de mantenir el seu equilibri, de ser més sostenibles, de generar riquesa local, de posar a les persones i a la salut per davant. Si ho analitzem detingudament aquests són els valors propis del comerç de proximitat, del nostre comerç.

Per tant aquesta iniciativa tracta de destacar la importància del lloc on es realitza la compra i com aquesta decisió obri l’oportunitat de poder canviar i millorar l’entorn en què vivim.

El material de la campanya consta de vinils de sòl i d’aparador, bosses de paper, lones i davantals per a comerços d’alimentació, campanya en xarxes socials, un vídeo realitzat expressament per a aquesta iniciativa, a més d’accions d’impacte en el carrer.

La nostra associació ha anat més enllà, i amb l’ajuda de Covaco Castelló ha volgut que totes aquestes reflexions siguen els mateixos comerciants de Vila-real qui les transmeta als seus clients a través de cartells i vídeos.

La campanya ‘Xicotet comerç. El futur que compres‘ invita a reflexionar amb missatges com aquest:

“Sí, el futur es compra, encara que ningú puga posar-li preu. Perquè cada una de les teues compres construeix el demà que tindrem. Si ho fas en el xicotet comerç, eixe futur serà més just i equitatiu, la riquesa es quedarà en el teu entorn i no en comptes llunyans, les persones i la salut estaran per davant i la nostra manera de viure serà més sostenible“.

D’altra banda, des d’Ucovi estem promovent ViMarket Place, una plataforma en línia del comerç de Vila-real. És un aparador virtual (Facebook- Instagram) on els comerços mostraren els seus productes. Serà una exposició viva on els articles exposats canviaren setmanalment. Seran productes amb uns preus molt competitius. El consumidor podrà contactar amb el comerç per WhatsApp telèfon i fer la seua reserva o comprar directament. “El nostre objectiu és oferir al comerç una ferramenta més de venta”.

La presidenta d’UCOVI, hi ha assenyalat que estem en un moment per a reflexionar, per a preguntar-nos pel model de ciutat que volem, que depén de molts factors, sent un d’ells la forma de consum. Per això defenem un model de consum que aposte per la sostenibilitat, el medi ambient, la proximitat i el foment del nostre teixit empresarial, en definitiva, per la nostra economia local. Hem passat per una crisi sanitària, que ha originat una crisi econòmica i social, i que esperem ens faça recapacitar sobre la forma més adequada de comprar, més respectuosa, més saludable, que vetle per valors socials, que genere un futur per a les nostres generacions, que aposte per un entorn més just, equilibrat, sent essencial l’atenció de la nostra producció local, així com del xicotet comerç com a peça essència.

A més, en un moment decisiu com aquest, hem d’engrandir el paper del comerç detallista, de la nostra ciutat que a diferència d’altres formats afavoreix la conciliació familiar, evita la contaminació, llargues cues i aglomeracions, no deixa empremta de carboni, en definitiva posada per una economia més justa i més sostenible.

“El comerç de proximitat és una tecla fonamental en aquests moments per a eixir de la crisi, per la seua gran contribució a l’ocupació, sent ara mateix eixa qüestió prioritària per a la recuperació, i per això reclamem que un sector, vital per a la nostra activitat quotidiana com és el xicotet comerç, que és un dels sectors líders de la nostra Comunitat en creació deposats de treball i que ha contribuït activament en l’última crisi a potenciar l’economia, siga considerat estratègic, i que en virtut d’això s’impulse un pla sectorial amb polítiques encaminades a reactivar l’activitat comercial del xicotet comerç i a promoure accions acords amb les necessitats més immediates per al sector”.

Per la seua banda, el regidor d’Economia, Xus Madrigal, ha volgut destacar la iniciativa d’Ucovi en fer partícips i protagonistes en aquesta campanya als comerciants de la ciutat. “Ucovi demostra la seua perspectiva més innovadora al fer seua una campanya autonòmica que ens acosta al nostre comerç local, més pròxim i familiar en què podem reconéixer, a través d’imatges, als veïns de Vila-real, hi ha assenyalat Madrigal qui ha agraït la implicació una vegada més del comerç local en l’economia de la ciutat”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-real manté un conveni de col·laboració anual amb Ucovi amb l’objectiu d’impulsar i reactivar el comerç de la localitat.

Whatsapp Telegram