lunes, 30 de noviembre, 2020  |  
L’ UNAF selecciona al grup de l’UJI, Ubik, per dur a terme un projecte en Haití utilitzant tecnologies geoespacials L’ UNAF selecciona al grup de l’UJI, Ubik, per dur a terme un projecte en Haití utilitzant tecnologies geoespacials

- 16 noviembre, 2017 -

Implementarà una plataforma de mapes web/mòbil que permetrà la participació dels joves, el monitoratge i la retroalimentació dels treballs L’ UNAF selecciona al grup de l’UJI, Ubik, per dur a terme un projecte en Haití utilitzant tecnologies geoespacials

Castellón Información

La spin-off del grup GEOTEC de la Universitat Jaume I, UBIK, ha estat seleccionada per Nacions Unides a Haití per contribuir en el seu projecte marc de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (UNDAF), com a part d’un projecte innovador de comunicació i promoció a través de tecnologies geoespaciales.

UBIK desenvoluparà una plataforma de mapes web/mòbil que permetrà la participació dels joves, el monitoratge i la retroalimentació dels projectes executats per UNDAF durant el seu període d’implementació 2017-2021 a Haití. Aquesta eina de creació de mapes online i l’aplicació mòbil que també s’està implementant serviran com a eines de transparència i participació que permetrà la planificació participativa, monitoratge, seguiment i avaluació dels projectes duts a terme per UNDAF.

B2D2BAB6-70BF-4B95-B7C9-2569B67DBA70

 

Els usuaris d’aquestes aplicacions no només visualitzaran en un mapa interactiu la ubicació de projectes en marxa, sinó que també podran conèixer detalladament les seues dades més importants com, per exemple, els seus objectius, el seu abast i el seu pressupost d’inversió. A més, els usuaris podran proporcionar feedback sobre els projectes a través de l’aplicació mòbil, participant activament amb les seues contribucions en forma de comentaris, fotos i vídeos.

El disseny, desenvolupament i implementació d’aquest projecte durarà cinc mesos i estarà accessible al públic al març de 2018.

Google+
Whatsapp Telegram