Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Turesport tanca la seua primera edició al Termet de Vila-real amb en gran èxit de participació

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Els més de 4.000 participants han pogut conéixer l'oferta esportiva i turística de la província així com gaudir d'una mostra de les diferents activitats oferides per les empreses i institucions

Castellón Información

Turesport tanca la seua primera fira provincial amb més de 4000 visitants que han acudit per a conéixer l'oferta esportiva i turística de la província de Castelló. Totes les persones que han acudit han tingut l'oportunitat de provar una mostra de la àmplia oferta d'activitats que es poden dur a terme a Castelló i de gaudir d'una experiència única.

Durant aquests quatre dies han pogut veure l'extens mapa d'activitats que es poden realitzar sense eixir de la província. Les empreses participants tant en la fira com en el congrés han sigut Vila-real CF, Roots Centro Esportiu, Surfers Castelló, PenyagolosaTrails, Castelló Arena, EquinaturaEspadán, Laser Combat, Marina d’Or, Ciutat del Ciclisme, Hotel de Jérica, SMS Electrics, València Color Tours, Inturesport, Fundació Globalis, Mediterranean Epic, Infinitri, Montemar Motor, Nucs, Kidom, Viunatura, Mediterranean Bike Tours, Feel Yogay Coves de Sant Josep a més de moltes altres que s'han acostat a conéixer l'esdeveniment.

Tots els que s'han acostat al Termet, a més d'informar-se, han pogut muntar a cavall, usar el caiac, el paddle surf, escalar, fer ioga sobre l'aigua i jugar a tennis o practicar combats de làser. El paratge natural ha estat ple durant aquests quatre dies de cursos escolars, famílies i amics que s'han acostat per a gaudir de la fira que a més ha servit per a mostrar el paratge del Termet a les persones visitants.

A més, com a activitat més especialitzada per als estudiants i treballadors s'ha organitzat el primer Congrés de Turisme i Esport de la província de Castelló que ha suposat una eina d'orientació i oportunitat laboral i acadèmica. Aquestes jornades han buscat les sinergies públic-privades, s'ha parlat sobre turisme esportiu internacional, el nou fenomen turístic turisme sostenible, inclusiu i accessible. D'altra banda, es van realitzar taules redones amb els ambaixadors olímpics de la província.

Turesport ha aconseguit, en aquest primer any, posar en valor la col·laboració entre les empreses del sector del turisme i de l'esport,gràcies a la participació dels visitants i de les empreses s'ha posat sobre la taula el debat sobre la necessitat de poder fer esport en el paratge natural de la província de Castelló aprofitant la riquesa climàtica i mediambiental.