martes, 21 de septiembre, 2021  |  
L’espectacle Trovadores urbanos de la companyia Al tran tran donarà el tret d’eixida el cicle de teatre de la Torre de la Mar de Borriana L’espectacle Trovadores urbanos de la companyia Al tran tran donarà el tret d’eixida el cicle de teatre de la Torre de la Mar de Borriana

- 1 julio, 2020 -

'Nits de teatre' s’iniciaran el proper divendres 3 de juliol a les 23h amb aquest espectacle d'improvisació L’espectacle Trovadores urbanos de la companyia Al tran tran donarà el tret d’eixida el cicle de teatre de la Torre de la Mar de Borriana

‘Nits de teatre’ s’iniciaran el proper divendres 3 de juliol a les 23h amb aquest espectacle d’improvisació

Castellón Información

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana presenta una nova edició d’A la fresqueta a la Torre de la Mar del Grau. Nits de teatre que s’iniciaran el proper divendres 3 de juliol a les 23h amb la companyia madrilenya Al tran tran.

La companyia impromusial obrirà el cicle amb l’espectacle Trovadores urbanos, una proposta enginyosa i sempre original que combina els esquetxos de teatre amb una genial improvisació, plena de cançons noves amb bon humor.

Al tran tran va nàixer el 2009 amb una gran formació de deu músics improvisadors que han anat consolidant-se fins a comptar amb 3 membres estables: Àngel Cantizano, Daniel Baix i Antonio Turuta. Amb espectacles sempre diferents, la companyia ha col·laborat en programes de RNE i La2 de RTVE, circuits teatrals de Madrid, la Sala Galileo-Galilei, el Teatro Alfil i el Teatro Circo Price.

Aquesta Primera funció del cicle de teatre d’estiu a Borriana 2020 s’ha de fer atenent les normatives sanitàries establertes. És per això que s’habilitarà un recinte tancat al qual s’accedirà pel carrer Torre de la Mar. A l’entrada caldrà mantindre la distància de seguretat, disposar de masquereta, obligatòria, i utilitzar gel alcoholitzat, que es posarà a disposició del públic assistent.

Les cadires estaran ubicades amb la distància de seguretat i no es podran moure, de manera que cada espectador ocuparà una cadira. L’aforament del recinte estarà limitat a 350 espectadors, asseguts, i s’habilitarà també d’un espai per a persones amb mobilitat reduïda. El recinte obrirà al públic una hora abans de cada espectacle.

Vicent Granell, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Borriana recorda que “el públic podrà gaudir, un any més, dels espectacles que la Torre de la Mar ofereix cada estiu A la fresqueta, però haurà de respectar les mesures sanitàries obligatòries, tant en l’accés al recinte com durant l’espectacle”.

Whatsapp Telegram