Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Trobadorets convida a la ciutadania a acompanyar-los en la gravació en directe del seu nou disc

Tiempo de Lectura: 52 segundos

Noticias Relacionadas

'Tira-li!' és el sisè disc del grup infantil i s’enregistrarà el dissabte 11 i diumenge 12 de juny a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Castellón Información

La gravació en viu del nou disc del grup infantil Trobadorets, Tira-li!, tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny a les 12.00 h del migdia. Els assistents seran protagonistes del registre del sisè disc, tant de l’àudio com del vídeo. «Seran dos concerts únics i per això animem a les nostres amigues i amics, que porten molt de temps venint als nostres concerts, que ens acompanyen en aquesta assenyalada cita», anima Pau Sancho, cantant del grup.

L’assistència és lliure i les entrades per a l’espectacle es poden sol•licitar al web de Trobadorets. En el directe, el grup oferirà principalment temes dels dos darrers discs, A Xalar! (Bureo Músiques, 2018) i Paco com ens fas Xalar! (Bureo Músiques, 2020), tots dos finalistes dels premis Carles Santos.

 width=

Aquest enregistrament del nou disc del grup de música familiar, no obstant això, també vindrà amb cançons noves. L’esdeveniment comptarà amb 9 músics en l’escenari, on també hi haurà destacades col•laboracions com de Canta Canalla i de la rapera valenciana Tesa.

«Estem molt il•lusionades en aquest nou projecte”, exterioritza Pau Sancho, qui rememora aquell primer disc gravat en casa d’un amic, en format duo i en molt poquets recursos «fins ara, que l’evolució és enorme i es veurà reflectida en aquest disc, però sense perdre l’essència de la banda, fer xalar a tota la gent».