Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
Menador acull la trobada de rectores i els rectors de les cinc universitats públiques valencianes Menador acull la trobada de rectores i els rectors de les cinc universitats públiques valencianes

- 9 diciembre, 2019 -

L'Universitat Jaume I i la Reial Societat Econòmica d'Amics del País organitzen aquesta trobada oberta Menador acull la trobada de rectores i els rectors de les cinc universitats públiques valencianes

L’Universitat Jaume I i la Reial Societat Econòmica d’Amics del País organitzen aquesta trobada oberta 

Castellón Información

La Universitat Jaume I i la Reial Societat Econòmica d’Amics del País (RSEAPV) organitzen una trobada oberta sota el títol «Les universitats i la societat» que comptarà amb la participació de les rectores i rectors de les cinc universitats públiques valencianes. Serà aquest dimecres, 11 de desembre de 2019, a les 18 hores al Menador espai cultural.

El col·loqui reunirà a la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre; el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora; el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar; el rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Juan José Ruiz, i la rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón.

La trobada amb les rectores i rectors pretén obrir un espai de reflexió sobre els principals reptes a què ha de fer front el sistema universitari públic valencià, les seues fortaleses i també les seues febleses. Així, el col·loqui s’ha estructurat en tres blocs temàtics: marc regulador; finançament i autonomia i, per últim, el futur de la universitat on es debatran qüestions com ara nous models de formació, la transformació digital o la internacionalització.

En acabar el tercer bloc, es donarà pas a diferents institucions i col·lectius que oferiran també la seua visió sobre el paper que tenen o han de tenir les universitats com a agents de transformació socioeconòmica del territori.

Aquesta trobada de les universitats públiques valencianes a Castelló és possible gràcies a la col·laboració de la Reial Societat Econòmica d’Amics del País. Aquesta entitat va ser fundada en 1776 i, des dels seus inicis, i especialment durant tot el segle XVIII, es va convertir en un centre de referència de la societat valenciana per al debat sobre els temes més importants i avantguardistes del moment.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *