Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 20:28

Tricicle amb Carles Sans arriba al Teatre Payà de Borriana com a primera cita en terres valencianes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El 10 de febrer el municipi acull l'actuació de Carles Sans, un dels membres del grup Tricicle, amb l’espectacle en solitari titulat 'Per fi sol!'

Un dels plats forts de la programació cultural del primer trimestre de l’Ajuntament de Borriana serà l’actuació de Carles Sans, un dels membres del grup Tricicle, amb el seu espectacle en solitari titulat Per fi sol!, i serà la primera cita de l’actor en terres valencianes.

Per fi sol! arribarà el divendres 10 de febrer a les 20.30h al Teatre Payà i és un monòleg en què Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita per a contar divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant els seus anys de carrera amb Tricicle. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia, es va interessar en les seues nóvies (les nóvies d'ells), o com va aconseguir superar l’última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que “serà una oportunitat única per a rebre a Borriana un dels referents teatrals a nivell estatal i internacional, que tindrem la sort que estiga sobre l'escenari del Teatre Payà”.

Tricicle és una companyia de teatre gestual, creada al novembre de 1979 pels actors-fundadors Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir. Alumnes de l'Institut de Teatre de Barcelona, debuten en el circuit professional estrenant un espectacle compost d'esquetxos de gèneres molt diferents que havien estat creats al llarg de la seua etapa als cafès teatre. L'espectacle el van titular Manicomic i va ser un sonat èxit de crítica i públic.