lunes, 17 de enero, 2022  |  
Tres joves de menys de trenta anys gaudeixen d’una oportunitat laboral a l’Ajuntament de Sant Mateu durant un any Tres joves de menys de trenta anys gaudeixen d’una oportunitat laboral a l’Ajuntament de Sant Mateu durant un any

- 15 octubre, 2019 -

Es tracta d'un enginyer agrònom, una llicenciada en Gestió i Administració Pública i una auxiliar administrativa Tres joves de menys de trenta anys gaudeixen d’una oportunitat laboral a l’Ajuntament de Sant Mateu durant un any

Es tracta d’un enginyer agrònom, una llicenciada en Gestió i Administració Pública i una auxiliar administrativa

Castellón Información  

Tres persones menors de 30 anys s’han incorporat recentment a treballar per a l’Ajuntament de Sant Mateu. Es tracta d’un enginyer agrònom, una llicenciada en Gestió i Administració Pública i una auxiliar administrativa.

Aquestes contractacions tenen una duració de 12 mesos, i estan emmarcades dins dels programes EMPUJU i ENCUJU, destinats a obrir oportunitats laborals per a la gent jove.

L’Ajuntament de Sant Mateu ha rebut una subvenció de 47.416 € per part de la Generalitat Valenciana, i aquests contractes reforçaran la plantilla de l’Ajuntament per realitzar tota classe de tasques relacionades amb la seua formació.

Whatsapp Telegram