Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:33

Les 'Nits de Sant Mateu' tornen aquest divendres a la localitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

La soprano Natalia Labourdette i l'arpista José Antonio Domené abordaran cançons de Ravel, Debussy, Schubert i Schumann

Aquest divendres 5 d'agost comença la programació de 'Les Nits de Sant Mateu' amb música del més alt nivell amb la presència de grans músics reconeguts internacionalment. El mateix divendres, a l'escenari de les Muralles (22:30 h), abordarà els concerts amb un repertori basat en grans compositors i compositores per explorar diverses cultures. La soprano Natalia Labourdette i l'arpista José Antonio Domené abordaran cançons de Ravel, Debussy, Schubert i Schumann. A més a més, cançons de Falla o García Lorca. El duo de Labourdette i Domené de cant i arpa suposa una revolucionària fusió entre aquests instruments que oferirà una magnífica sonoritat per a les nits de l'estiu.

El dissabte 6 d'agost, Vasko Vassillev el gran violinista búlgar, concertino de la Royal Opera House de Londres es retrobarà un any més amb el seu públic en un entorn immillorable, junt amb el conjunt patrimonial de Sant Mateu, s'envoltarà amb grans professionals com la Collegium Instrumentale, els seus integrants procedeixen principalment de l'Orquestra de València amb una gran trajectòria en col·laboració amb grans directors i intèrprets del panorama nacional que interpretaran un repertori basat en les danses hongareses de Johannes Brahms, és un grup de vint-i-una alegres danses basades en la seua majoria en temes hongaresos, compostos en 1869. Tot un espectacle a l'altura dels grans amfiteatres.

Les entrades es podran adquirir a 6 € per concert. També hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament per a tots els concerts al preu de 8 €. Es poden adquirir a les oficines municipals i en línia a través de la web "maestrat.travel".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí