Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Torna el Triatló Intinitri Sprint Vila-real amb la seua huitena edició el pròxim 31 de juliol al Termet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 55 segundos

Noticias Relacionadas

La inscripció estarà oberta fins al dia 27 de juliol

La huitena edició del Triatló Intinitri Sprint Vila-real arriba el pròxim 31 de juliol al paratge natural del Termet. Es tracta d'una de les proves que ha persistit a la pandèmia i que va tindre les seues edicions en 2020 i 2021 sense parar. Hui ha tingut lloc la presentació d'aquest reconegut Triatló en el paratge on es realitzarà en unes setmanes i ha comptat a més amb la presència de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch.

En la presentació s'han recalcat els punts forts d'un lloc com el Termet, que gràcies a les seues aigües netes del riu Millars i la seua vegetació, que permet protegir del sol als atletes, s'ha convertit en un lloc idoni per a la realització d'aquestes proves en aquestes dates.

L'encarregat del Triatló ha explicat que es mantindrà el mateix circuit que en les edicions anteriors, encara que estan a l'espera de les obres de l'Estadi de la Ceràmica. “L'última setmana en qüestió es canviarà per un carrer o un altre, però no hi haurà molta modificació, tenim un pla A i un pla B sota control”, aclareix.

Hi haurà dos punts d'eixida, al principi els atletes hauran de dirigir-se al Termet, on recolliran el dorsal i deixaran el material per a la carrera de terra. El segon punt serà al Carrer Encarnació, al costat del pont de Santa Quitèria, on s'efectuaran els canvis per a la prova de natació.

La inscripció estarà disponible fins al dia 27 de juliol. De moment, segons ha avançat el responsable de l prova, hi ha al voltant de 150 atletes inscrits, encara que la xifra va augmentant gradualment i s'espera arribar als 300 participants, com en anys prepandèmia.

Per part seua, José Benlloch, l'alcalde de Vila-real s'ha mostrat “molt content” amb el treball realitzat. Benlloch ha recalcat que el més important és “reflexionar que fa 10 anys aquesta prova no hauria pogut fer-se ací”. L'alcalde recorda que gràcies a noves infraestructures per les quals s'ha apostat els últims anys han permés adaptar el paratge per a aquesta mena d'activitats. “Abans no estava la piscina, ni el pont, ni el circuit de running ni ens deixaven nadar en el riu”, subratlla Benlloch.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí