lunes, 29 de noviembre, 2021  |  
Tírig encara la recta final de sus fiestas patronales con actividades taurinas y musicales Tírig encara la recta final de sus fiestas patronales con actividades taurinas y musicales

- 30 julio, 2016 -

Ayer tuvo lugar la torrada de sardinas, y posteriormente un baile con orquesta Tírig encara la recta final de sus fiestas patronales con actividades taurinas y musicales

Castellón Información

La jornada d’avui dissabte comença amb una torrada popular de sardines i continuen les activitats al pavelló on es pot jugar a futbolí o als jocs tradicionals, així com imaginar conduir un cotxe de Fórmula 1 mitjançant un simulador. Al migdia, els espectacles taurins s’inicien amb l’entrada de bous i vaques de la ramaderia Bellés de la Torre d’En Besora. A la vesprada, hi haurà bous de plaça i la prova d’un bou cerril de la ramaderia d’Antonio Bañuelos de Burgos, cortesia de Vicente Granell. A la nit, els més menuts poden córrer davant d’un bou embolat infantil i s’embolarà el bou de la vesprada. La festa seguirà amb l’orquestra La Cruzada i la disco mòbil Disconectar.

Ahir divendres, després de la torrada de sardines popular, el pavelló va acollir diferents jocs, tant tradicionals com els més moderns com un simulador de la Fórmula 1. També durant el matí, van començar les exhibicions taurines amb l’entrada de bous i vaques de la ramaderia de Iván de Cervera. Els festejos van seguir a la vesprada amb els bous a la plaça i la prova d’un bou cerril de la ramaderia la Masà d’Ares, cortesia de Vicente Granell. A la nit, es va embolar el bou de la vesprada i a partir de la matinada, l’orquestra Àgora i la disco mòbil Disconectar van posar la música a la festa que va continuar fins a altes hores.

Demà diumenge, després de la torrada de sardines hi haurà entrada de bous infantil així com l’entrada de vaques i bous de la ramaderia Alberto Garrido d’Orpesa. A la vesprada, bous a la plaça i a la nit els veïns degustaran Tombet de Bou guisat pel restaurant El Faixero de Cinctorres, al qual li seguirà el ball per a tots els assistents.

Whatsapp Telegram