Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
domingo, 02 de abril del 2023 | Última actualización: 14:12

Advertisement
Advertisement

Nules celebra el seu cap de setmana més cinematogràfic amb la tercera edició del FESOHCURT

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Més de 50 els curt s’han presentat classificant-se 23 per a Selecció Oficial, molts d’ells rodats a Nules i a la província, com ‘9 pasos’, nominat al Goya

Castellón Información

Ja són tres les edicions del festival, impulsat i coordinat per l’Associació Cultural La Corretjola de Nules, i que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i de Política Lingüística de l’Ajuntament de Nules, i amb la col·laboració i ajuda d’altres associacions, entitats i empreses.

Cada any el FESOHCURT creix tant en participació, com en qualitat dels curtmetratges que es presenten, arribant a allargar en la segona edició els dies de duració del festival. L’any passat passà de dos a tres dies. Enguany s’ha decidit mantenir els tres dies, però augmentar els minuts de projeccions de cada jornada. Han sigut més de 50 els curtmetratges presentats en esta tercera edició, classificant-se per a Selecció Oficial del festival 23 curtmetratges, molts d’ells rodats a Nules i a la província de Castelló. Entre ells el curtmetratge ‘9 pasos’, nominat als Goya com a millor curtmetratge, on participa l’actor de Nules Jordi Ballester.

Els membres del jurat de la tercera edició han sigut Miguel Emo, Emilia Bolinches, Xavi Manzanet, Mónica Mira i Lola Oliver, qui són els qui escolliran entre els 23 curtmetratges presentats els guanyadors de cada categoria, que són les següents: Premi al millor curtmetratge, Premi al millor curtmetratge rodat a Nules, Premi al millor curtmetratge rodat a les comarques de Castelló, Premi al millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys, Premi al millor curtmetratge en altres llengües. Finalment, la mateixa nit de la gala es decidirà el guanyador del Premi al millor curtmetratge vot del públic. Este premi el decidiran els assistents al festival que podran votar el seu curtmetratge preferit.

Entre tots els assistents al festival, se sortejaran entrades per als Multicines Sucre de Vila-real, i per als Cines Las Vegas de València (antics Cines Albatexas). A més, diumenge després de les projeccions, i abans de començar la gala d’entrega de premis, l’organització prepararà un pica-pica per al públic assistent al saló del Teatre Alcázar.

Dilluns, a les 10:30 hores, a la sala de premsa de l’Ajuntament de Nules, roda de premsa del FESOHCURT – Festival de Curtmetratges de Nules, amb la participació de Ramón Canut, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Nules, i de Julian Clausín, membre de l’Associació Cultural La Corretjola de Nules.

Advertisement
Advertisement